Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dani avramova

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от dani avramova

  1. Няма смърт, тя е просто преминаване, преход към друга състояние или форма на съществуване. Просто има единствено и само ДРУГА ФОРМА НА ВИБРАЦИЯ. Починалите са живи ,толкова ,колкото сме самите ние.
  2. Всичко е в мислите ни. Няма ограничения и граници. Има само такива, които сме си поставили сами. Свободата ни е дадена първоначално ,с нашето създаване, за да творим и създаваме своята реалност. Всичко останало е просто една илюзия. Мислим, енергията следва нашите мисли и те стават неща. Толкова е просто. Има ли по-ценно нещо от тая свобода.
  3. Първото и нужно е единствено да опознаем себе си, да помогнем и осъзнаем себе си. И ако вски го направи сам за себе си, какъв ли ще е тоя свят?
  4. Хомосексуалност или не - това е просто избор, който правим и живеем според изборите си. Няма правилно и грешно, няма вярно и невярно, има единствено и само избори. И когато признаеш правото на избор на даден човек да заяви себе си като такъв, какъвто е решил, тогава си пораснал-вътре в сърцето си, което означава в душата си.
  5. Има етап, в който усещаш нуждата да останеш сам и това се поражда от различните вибрации, до които си достигнал в своето осъзнаване. Следващият етап е момента ,в който разбираш, че ти си Цялото и нямаш нужда от тая самота,остават само изживяванията и радостта от тях. И тук идва мястото на щастието , като състояние на духа. Живееш, твориш със своята мисъл и изживяваш и се разширяваш в това свое ново пробъждане, с усмивка.
  6. Вярвам и съм убедена в това, че 'мечтите стават неща'. Нашите мисли, нашите мечти и желания са форма на вибрация , която по Закона за привличането, привлича нещата в живота но. Необходимо е само да мечтаем за прекрасни неща, да мислим позитивно и да се оставяме на потока, който ще ни ги донесе. Звучи като вълшебна приказка- ето я свободната воля на човека, да твори и създава своя живот, тук и сега.
  7. За мен щастието е състояние на духа.
  8. Аз също имам опит с цветотерапията на Бах. постигат се добри резултати, този метод действа много меко и нежно, хармонизира най-фините тела, балансира много бързо. Необходимо е само точна преценка на необходимата комбинация комбинация от есенции, а това зависи както от терапевта така и от желанието на пациента да се довери и сподели. Вече е доказано че не се антидотира от нещо. Необходимо е само да се даде начален тласък на жизнената сила, и в последствие - проследяване. Моля в тази тема да споделите своя опит с цветотерапията на д-р Бах. Колко често я използвате? С какви резултати? Споделете конкретни случаи, с които сте си помогнали.
  9. ТОВА СЪМ АЗ, АЗ СЪМ! Мисля,че няма друго нищо извън мен, всеки от нас е Бог и дали го търсим извън нас е просто момент на осъзнаване. Припомнете си филмите "Тайната" и "Кодът на Моисей", препрочетете "Разговорите с Бога", или пък Лиз Бурбо, която казва -обичай себе си. Ние с нашите мисли творим своя свят, защото във всеки един от нас я има тая божествена частица, защото всеки от нас е БОГ в развитие и изживяване.
  10. Холистичното лечение е цялостно лечение. То включва способността на терапевта да включи нужната терапия във всеки един момент. Да не забравяме ,че лечнието започва отвътре. Силата на терапевта е в това, да подпомогне индивида да си оказва помощ сам -да достигне до осъзнаване, което му помага да запази стабилност и хармония. Най-цялостното лечение според мен е да се разбере ,че сами творим своя свят със своята собствена мисъл, защото ВСИЧКО Е ЕДНО .
  11. Всичко е енергия, енергията следва мисълта, тя създава, гради, но може и да руши. Мислите стават неща. Във вселената действа един много силен закон-Закона за привличането, привличаме това, което мислим, сами създаваме своя собствен свят, своята действителност. Осъзнавайки това е много лесно да правим реалност своите мечти и да ги превърнем в реални неща. Всичко е тук и сега, и всичко е в мисълта.
  12. Силата на източните лечебни масажи се съчетава с умението на терапевта да съчетава умело масажните техники и акупресура в точките. В моята практика се наблюдава възстановяване на баланса в организма след 1-2 процедури, нормализира се кръвното налягане, повишава се настроението и настъпва пълен релакс. Аз лично съм очарована от Изтока ,от неговите многобройни подобни алтеранативи за лечение.
×
×
  • Добави...