Jump to content
Порталът към съзнателен живот

axim

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За axim

  • Рожден Ден 31.12.1975

Метод за Връзка

  • AIM
    aximsak

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    Бългърия

axim's Achievements

  1. Здравеите.ВСъщност и аз това щях да питам.Преди 3дена излязох от болница и там ми откриха гастрит,рефлукция и може би камани в жлъчката.Моят въпрос е следният аз със тези свои болежки мога ли да почна житен режим????
  2. Добър ден.Имам няколко въпроса по темата.Тази екскурзия доста ни заинтересова мен и моята съпруга.Въпроса ни е следният тя само за членове на братството ли е или които желае може да се запише?Вторият ми въпрос е следният имаме дете на 3 и половина.За него какви са тарифите? Лек ден ви поожелавам.
  3. Здравеите всички постещи.Въпроса които подех за житото което ползваме в поста е заради различната ичформация в нета .Вижте този саит и нека по старшите в този тип пост да си кажат мнението и да споделятдали този човек и това списание от където е цитата са деиствителни.http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=266 Защото аз лично му повярвах и се водя по него.Звучи ми доста истинско и обедително.Благодаря предварително за мнението. Днес ми е7ден и се чувствам великолепно.Проблемите които имах на 5ден отшумяха.Лично аз не свалям кои знае колко но съпругата ми сваля по кило на ден а на нея и е за първи път да се занимава с такъв вид пости... Успех на всички търсещи.
  4. Здравеите.Днес ми е 4ден от поста.Казано честно въпреки скромният опит които имам с гладолечението на Пол Брег и плодовият режим на Л.Ковачева небях подготвен за повечето състояния които испитах до този момент.Първо не се чувствам гладен което е доста положително.Второ кръвното ми падна чак днес а предишните дни се чувствах леко превъзбуден.Друго нещо което наблюдавам в момента е че трудно се концентрирам. Имам питане към постещите.Каква вода ползвате?Аз за съжеление не оспях да се сдобия с изворна и ползвам от водопровода но преварена. Също така ще повдигна и тук въпроса с какво жито се пости?Лично аз след голямо ровене в нета избрах да грухано жито.Мисля че този пост е по скоро духовен отколкото физически.Но въпроса за житото е много интересен....с леко намигване даже мога да го оприлича на въпроса кое е първото кокошката или яицето. Бих искал да попитам също така вие какви упражнения правите по време на режима.Лично аз избрах нещо по леко и не така ангажиращо и всеки ден си права упражненията от тибетците. Мир на всичи и приятно почистване.
×
×
  • Добави...