Jump to content
Порталът към съзнателен живот

novichka

Участници
  • Общо Съдържание

    115
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена

novichka's Achievements

  1. Деяна ,според мен тук Обесения е като време за промяна и преосмисляне .....Може би нещо което преди не е виждал сега ще го види или ще му се изясни по отношение на момичето.
  2. Аз нямам нищо против да коментирам с теб Таро , ако искаш Божидаре !Така че ставаме две с Вятър !
  3. Асо пентакли обърнато на първа позиция може да означава и прекалено голямо желание /жадуване / ,понякога алчност. Ако е в позиция или роля показваща действие ,е неоправдани очаквания , също може да показва че ще постигенем желаното , но това не носи необходимото удовлетворение .
  4. смятам че ще има такива отношения . И тук съм за това че ще има покана. Обсения дава задръжка на развитието , можи би ще си възпрпядствана точно в този период !!! А снимката от аватара рисувано върху коприна ли е ?? Красиво е !
  5. може би от това да се нагърби човк със изполнението на задачата.
  6. Аз си мисля че картите показват състояние , и няма конкретен отговор на въпроса . Има насочване на вниманието към това да се преценят добре плюсовите и минусите за това пътуване .Крлица мечове анализира , 8 пентакли показва , че зависи от питащия какво ще направи и колко усилия ще се положат за да се изпълни пътуването , а 10 петакли ,съотнесена към преценката на кралицата и нейното решение е свързана с това дали ще има материялна удовлетвореност или пък натовареност съответно.
  7. не това е от 3мечове и кулата го видях........... а за проблема с диетите не говоря по карти а по принцип.
  8. Момичета питането е дали мъж иска да бъде потърсен от жена. крал чаши обърнат-2 мечове -10 мечове Аз не съм сигурна в отговора , заради 10 мечове . Съмненията и колебанията ги има в двойка мечове, тоест не е готов за това сега .От друга страна пък дали не иска да завърши /10 мечове/, нещата и да сложи край на застоя?.
  9. да ! или че е в движение непрекъснато .
  10. Примерно може 7чаши да е напразни очаквания , обърнатия Дявол пък да е знак че мъжа се е водил от импулсивни решения и егоистични цели. Жур ,дали не е загубил интерес мъжа .? Обърнатия дявол може да е зависимост в смисъл страх да не се обвърже прекалено с жената .За мен не са имали дълга връзка двамата .
  11. Има моменти като видя някои карти и веднага ми идва отговора в главата , за други пък настава едно чудене , в този случай ще споделя първото което ми дойде наум по този въпрос ,според мен си мисли , че би могло да се получи добро партньорство между двамата.
  12. само да споделя , че когато се спазват диети дълго време и по точно не се консумират хлебни изделия се получава прескачане на цикъла. да и моето предположение беше че нещо липсва или задържане се е получило.
  13. Според мен Шестица пенткали говори за неправилно разпределение на нещо , дали хоромони , или нещо друго .....3 мечове също говори за раделяне или липса ...а кулата за мен е задръжка тук. Нещо не може да се формира .......
×
×
  • Добави...