Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лора Витанова

Участници
 • Posts

  845
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Лора Витанова

 1. Здравей Най-важното в цялата ситуация е позицията на мъжа, ако той позволява на майка му да се меси, и на теб да ти става неприятно от това си помисли много добре. Истината е, че такива случаи са много често срещани, не си единствена, въпроса е как ще го преборите. Поговори с него и виж какво и той мисли по въпроса. Най-добре е да сте отделно, въпреки че и тогава майките си позволяват да се налагат. Ако той е на твоя страна, нещата ще са лесни, лесно ще я игнорираш, защото е мъчително да се живее в такава ситуация. Често майките не осъзнават колко вредят на синовете си, с тяхното неприемане на бъдещата снаха или приятелка на сина си. Отношенията са си ваши и такива трябва да си останат А пък и да не забравяме, че любовта на мъжа към майка му и към жена му е различна и е важно да не се смесва. Успех!
 2. Папата, Крал Меча, Рицар пентакли; Кралица меча, Кралица жезли, Смъртта; Силата, Слънцето, Паж жезли; Умереността, 5 жезли, Рицар пентакли; Ас пентакли, Умереността, Кралица жезли; Страшния съд, 2 чаши, Смъртта Това са карти за ситуация, която търпи промени в рамките на месец, месец и половина някъде. Това е последователността на картите, като мисля че има тенденции. Първо наличието на дворцови карти според мене говори за промяна касаеща хора, но хората са участниците, не обстоятелствата. Има наболял проблем /Крал меча/, който върви към разрешаване, промяна /Смъртта/ Ситуация, която отдавна е без разрешаване, има ескалиране. Отделно от това има подтискане /Силата и Слънцето/, не искане нещата да се разрешават, противопоставяне и отиване пак в началото, снижаването до Паж жезли, снижаване до "детето", удобното "местенце". Но отговорността и осъзнаването /Страшния съд/ в крайна сметка идва да се поеме. Промяната ще я има. Смърттта е и край и начало. Аз обаче се питам какво значение има тук Умереността . Баланса мисля, че не е възможен като цяло, но може и да греша. Рицар пентакли като повтаряща се карта дава сигурността за това дето се пита, възможно е бавно и сигурно това да се случи, а също мисля че това е и конкретен човек. Умереността - как да се намери или да вземеш това, което по-рано ти е отказвано. Смъртта - всичко касае промяна с външно проявление, но първо осъществена вътрешно, а след това и външната и проява. Вие може да имате и други наблюдения .
 3. Признавам си, че когато видях картите ми се сториха несъвместими с въпроса, но не обърнах внимание, а е трябвало. Мисля, че това ще се окаже най-трудното в Таро. Конкретно за тези карти, излиза, че въпроса за работата е неважен за човека , а е важна ситуацията, в която той самия се намира от известно време, а работата е част от цялото.
 4. Давам обратна връзка по картите. Човекът е доволен от заплащането, което ще получава. Колкото е обещано, толкова ще е .
 5. Мисля, че тази бременност е била ненавременна, съдя за това по Силата на първа позиция и Ас пентакли. Но мисля, че няма да има спонтанен аборт, по скоро би имало друг проблем по Умереността, но не мога да определя какъв. При втората комбинация ме озадачава Умереността и 6 пентакли, като и тук също мисля, че бремеността се е случила неочаквано, но мога и да бъркам. Искам да попитам имаме ли семейство тук, т.е. мъж и жена като двойка, може и без брак.
 6. Освен всичко останало, бих добавила и това, че човекът отхвърля варианта да започне от по-ниско стъпало в йерархията и да израства постепенно. Но, това е действителността. Картите са слаби, не показват бляскаво начало. Напротив, започва от най-ниското стъпало .
 7. На мен ми се струва, че по-добре щеше да е, ако 10 меча беше последна. Засега се бави само подписването на договора. Аз също имам няколко сценария за тия карти, както казва Деяна, може и да не е случайно. Споделям казаното от Таня по отношение на разочарованието и неголямата сума. А иначе в момента ми се струва, че започва игра на нерви и опъването им до краен предел, въпреки че липсва 10 жезли . Благодаря Ви!
 8. Доволен ли ще е един човек от заплащането си, визирам работна заплата - 8 пентакли, 10 меча, 2 пентакли По 8 пентакли се вижда, че това е ново за човека като работа, не го е вършел до сега и може да му се е видяло като игра /2 пентакли/, но в един момент излизат много неща на повърхността /10 меча/. И всъщност работата излиза сложна. Като видях картите си помислих, че са позитивни, но на втори план има нещо не дотам приятно като ситуация. Тази работа си мисля, че е трябвало да е преход /2 пентакли/, но 10 меча пречат на това. Как мислите Вие?
 9. По първата комбинация мисля, че ще успееш, колкото и да е трудно и да се закучи ситуацията. Възможно е и да зациклиш за известно време. Това върху, което ще работиш ще е ново за тебе и малко емоционално гледаш на него, но не е за подценяване. По втората, възможно е някой да ти помогне или нещо /6 пентакли/. Има ли вероятност и по-рано да го изискват това /8 жезли/? Някакво избързване мисля, че има тука. По третата мисля, че има още много време до тогава. Гледаш все още емоционално /Рицар чаши/ и си хванала здраво идеята. Но има още много неща за вършене. Успех!
 10. Човекът, така или иначе ще се оправи, но не по начина, по който на него му харесва. Като основен проблем над всичко обаче изпъква неговият ужасен инат. Натрупването на пентакли в обратен ред говори най-вече затова. А 6-ца пентакли специално е образ на времето, на отлагането на действието. Когато се появят наистина пробивни карти на освобождаването от товар, от тежест, може да се говори за намиране на трайно решение. Само с пентакли, това няма как да се случи. Да, той не иска да се стига до разбиване . Благодаря!
 11. Всъщност беше казано едно нещо, т.е. длъжност, после се оказа друго, че трябва да се почне от най-ниското стъпало и да се върви нагоре. Ако изобщо се почне. Мен точно Слънцето ме притесни като карта. И го усетих като изгаряне, затова и написах дали е по-добре да си вътре или да си вън .
 12. Самата бъбречна криза е била много силна като болка и продължителна с всичките придружаващи симптоми - гадене, повръщане, температура. Тя се състоя преди около 2-3 седмици, но досега камъка трябваше да излезе . Човекът е мъж. Благодаря за тълкуването!
 13. Ще изкара ли един човек камък до 2 седмици? Става въпрос за бъбречен камък, който е излязъл от бъбрека, но е в канала. Крал пентакли, 6 пентакли, 5 пентакли Мисля, че по тия карти камъка ще излезе, колкото и да е трудно. Другото може и да се размине, т.е. разбиването, и то заради 6 пентакли в средата. Прави ми впечатление, че от високия пентакъл /Крал/ отиваме към малките и това също може да сочи излизане, но може и да бъркам. Възможно ли е в тези карти да се вижда запречване, заклещване дори и от това да произлиза трудността по излизането /5 пентакли/?
 14. Извън въпроса ми хрумна нещо по отношение на самите карти като карти Ако приемем Слънцето и 6 пентакли една до друга биха били осъществяване на нещо много хубаво, 6 пентакли би се явила продължение на Слънцето. И ако Слънцето е нещо далечно, бленувано, мечтано, то 6 пентакли го осъществява, заземява, материализира, дава проявлението в живота. 6 пентакли е като подарък, дар дори, но в конкретния случай имаме разединение на 2 карти от дворцова, което прави тромаво всичко. В ръцете му е всичко и ако той реши ще се осъществи, ако ли не не. 6 пентакли е своего рода подарък обаче за какво - подарък за "да" или подарък за "не". Къде е по-добре вън или вътре?. Или на съвсем друго място .
 15. Ще започна ли работа на определено място до 3 месеца? Слънцето, Крал пентакли, 6 пентакли В първия момент си казах, а 6 пентакли, би трябвало да е да, но ме притеснява Слънцето като първа карта - то като че ли изгаря другите карти. Крал пентакли дава едно забавяне, една тромавост на ситуацията и изобщо на развитието. Може би и изчакване, проточване. Мисля, че Крал пентакли тук е конкретен човек, човек с позиция, или всичко зависи от един човек. Друго, което ми хрумва е някаква замяна, дай ми, за да ти дам - Крал пентакли + 6 пентакли. Слънцето в случая може и да е мечтата, или радостта, която е донесла новината за възможността.
 16. По първите карти, мисля, че болестта е сериозна, съдя за това по Рицар пентакли. Но засега развитието е стопирано /Колелото/. Обаче и друго си мисля, дали не е възможно Колелото да дава бързо развитие. По вторите карти, при наличието отново на Рицар пентакли си мисля, че болестта си я има. Пак по него, той ще отвори и други болежки. Изобщо това е картата с най-голяма тежест в комбинациите, както и 3 пентакли. И точно поради наличието на тези карти от боя пентакли, мисля че картите не са добри. Модераторска бележка: Мнението е преместено от темата Таро и Здраве
 17. По първата комбинация има много неясни неща по Луната и 8 меча. Недоизказани истини, дори може и да е заблуждение на единия от двамата. 8 меча мисля, че тече като процес сега. Неочаквани скрити неща ще излязат. Според мен мъжа възприема жената по-скоро само за приятна компания, разговори, комуникация /4 жезли/. По втората комбинация мисля, че има предпоставки да се развият заради 2-те, обаче Влюбените ме карат да си мисля, че ще са поставени пред избор. Необвързани ли са и двамата, или единия все още е обвързан емоционално с друг човек? Благодаря за коментара. Мъжът, доколкото знам наскоро се е разделил с бившата си приятелка, но дали все още има някакви чувства към нея - не знам. Сега си мисля, че сигурно затова излиза Луната - самият той не е наясно с емоциите си и със себе си. Мисля, че за това излиза 2 пентакли тука, за да покаже промяната на ситуацията от една връзка евентуално в друга и търсенето на пътищата за преодоляването на първата /2 жезли/. Но не мисля, че тeзи отношения ще прерастнат в нещо повече.
 18. Възможно ли е в тези карти да се оказват проблеми или влошена комуникация с бащата /визирам Жрецът и 6 жезли/? Този мъж е имал и други разочарования в сексуално отношение, даже те са били поредица. Нещо обаче ме кара да си мисля, че това не е непреодолим проблем .
 19. По първата комбинация има много неясни неща по Луната и 8 меча. Недоизказани истини, дори може и да е заблуждение на единия от двамата. 8 меча мисля, че тече като процес сега. Неочаквани скрити неща ще излязат. Според мен мъжа възприема жената по-скоро само за приятна компания, разговори, комуникация /4 жезли/. По втората комбинация мисля, че има предпоставки да се развият заради 2-те, обаче Влюбените ме карат да си мисля, че ще са поставени пред избор. Необвързани ли са и двамата, или единия все още е обвързан емоционално с друг човек?
 20. Безмерна е глупостта, споделям мнението ти. От около 10 години слушам непрекъснато и все по-често, че онкоболните прибягват до тези методи и освен по-бърз край нищо друго не печелят за съжаление. Станали сме ужасно увредена нация, тъжен факт !
 21. Здравейте , предлагам един КК с една заплетена ситуация или не чак дотам. Въпросът е как ще се развие определена ситуация между двама души - мъж и жена, касае и любов и външни влияния, направих гледане с КК, така прецених, че ще е по-добре да се видят влиянията= 1. Глупакът; 2. 7 меча; 3. Кулата; 4. 9 меча; 5. Императрицата; 6. Паж меча +10 пентакли; 7. Ас жезли +Рицар жезли+3 чаши; 8. 8 меча +4 жезли; 9. 2 меча + Силата; 10. Паж чаши +Умереността +Кралица жезли Понеже касае отношения съдя, че са на ръба да бъдат прекратени и аха да рухнат /Кулата/. Възможно е и да е глупава цялата ситуация /Глупакът + 7 меча/ сплетни и задкулисни игри . Като цяло не се знае какво да се прави, има много опасения за това.. А може би трябва да се изчака енергиите да се успокоят и водата да се прелее /Умереността/. Но ситуацията ще има някакво развитие, каквото и да е то по Кралица жезли . Засега пиша само това, ако ви се тълкува вие сте
 22. Много карти, много нещо Имаме конкретна ситуация, дори си мисля, че имаме въвличане в ситуация, притегляне дори. Има конкретен човек, съдя това по кралиците. Но като цяло човека е един. Има голяма доза неудовлетворение, недоволство. В основата на всичко има комуникация, или дори подмятане на нещо. Крайно решение мисля, че няма, но има обмисляне или дори план по 5 меча, Ас меча, 6 меча. По-скоро идея, вероятно за пътуване, или дори отпътуване, отделяне също. Мисля, че има човек притиснат от нещо, но не мога да кажа дали са пари или нещо друго, но нещо вече прекалено много тежи - 5 чаши и 3 меча, носи много болка и то особено вътрешна, разкъсваща. Решено е нещо, но то е само в мислите, поне засега. Имаме три големи аркана - Обесеният, Силата, Дяволът, трудни и тежки като цяло.Подтиснати желания или попадане в силата на подтиснати желания, но в конкретния период.
 23. Според мен тук има отваряне, като разтваряне на цвете. Този човек е преживял много, имал е някаква преграда в някакво отношение, дори бих казала нещо като неприемане. Той се стреми към промяна, но тя не идва и няма да дойде, когато той иска. То ще се случи, но по изненадващ начин за самия него. Звездата може и да е пристан душата или човека да се срещне със самия себе си. Тя е някъде там и чака. Може да срещне човек, но не в любовен аспект, а по скоро близък като душевност, като чувственост. Звездата е моста между двата пажа. Тук силата е в Паж чаши. Съдбата е решила нещо да му поднесе и ще му се даде като заслужена награда и Паж чаши го приемам като рождение на самия човек. Този човек мисля, че не е емоционален, но ще му се наложи да порасне в това отношение. Звездата е далечен свят, но написан да се достигне, една далечна звезда, която ще се докосне.
 24. Здравей Лора! Аз ще се опитам да тълкувам картите ти. Какво е отношението на един мъж към една жена - Отшелникът, Паж жезли, 6 жезли. Тук изпадна 2 пентакли. Човекът е бил доста пасивен, може дори да не е забелязвал жената в смисъла на романтични чувства (в състоянието си на Отшелник), но преходът по изпадналата 2 пентакли е осъществен и той се разкрива като приятен и интересен събеседник, приятелски настроен. Предстои срещата. Какви са намеренията на мъжа към жената - Кралица меча, Справедливостта, 8 чаши Тук картите отразяват не мъжа, а жената, задала въпроса. Тази жена сега е сама, необвързана и ми се струва нащрек, като че ли има известна доза съмнение у нея. Свързвайки я с 8 чаши, предполагам че може би се страхува от лошо развитие на нещата, при което ще бъде наранена. Което вероятно е преживявала и преди. Справедливостта тук носи успокояващото равновесие, от което кралицата меч се нуждае. Предполагам, че познанството им с мъжа не е от скоро. Какви са чувствата на мъжа към жената - Кралица жезли, Рицар меча, 2 пентакли Този мъж е деен, жив, жизнен и предполагам, че тук ще има развитие по 2 пентакли, но незнам какво ще е точно. Не мога да предположа как ще се прояви рицарят. Въпреки присъствието на кралица жезли, не я смятам за олицетворяваща жената, а по-скоро като характеристика на мъжа. Освен това не свързвам рицар меч с проява на нежни емоции. В този смисъл някак не виждам жената като обект на чувства. Може и да бъркам. Здравей, Маги . Благодаря ти за тълкуването. Много добре си се справила, болднала съм нещата с които си в десетката. Накара ме да видя от друг ъгъл тези отношения. Тези хора работят на едно и също място от няколко години, но отношенията са им били чисто служебни, дори отдалечени бих казала. По втората комбинация мисля, че точно си уловила жената. А по третата мисля, че има някаква целеустременост, но тълкувам кралицата заедно с рицаря.
×
×
 • Create New...