Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
  • постове
    12
  • коментара
    16
  • прегледа
    8081

Ново хоби?

maniuni

1078 прегледа

Сега като се замислих пак не съм сигурна, че се чувствам потисната, поради причините, които споменах в миналия пост. Всъщност доста се обръках, но сега имам друга идея. Вчера следобед и днес преди да започна да пиша се чувствах зле, макар че вярвах вътрешно, че съм си решила проблемите. Сега, след като написах миналият пост, осъзнах че нямам нищо против да не съм идеална и да си имам своите проблеми, само при условието да се чувствам добре. Искам да съм щастлива, независимо от това какъв човек съм и дали се придържам към идеала си. Това осъзнаване незнам дали ми помага по някакъв начин, тъй като досега открих, че в момента в който реша, че съм открила отговора на проблема си и моментално усещам как ме стяга душата. Възможно ли е да предпочитам да имам проблеми? Да има нещо, което да ме кара да мисля и да разсъждавам и да анализирам до безкрай - това да ми е приятно? Луда работа...2 Коментара


Recommended Comments

Възможно ли е да предпочитам да имам проблеми? Да има нещо, което да ме кара да мисля и да разсъждавам и да анализирам до безкрай - това да ми е приятно?

Да.

Сподели този коментар


Линк към коментар

Не, че ме питаш, ама аз да си кажа :) Това беше един водопад, който трябваше да се излее. Доста време преди това потисках нещата, които си мислех, защото по някаква причина, която вече не помня, бях решила че не трябва да мисля и да разсъждавам. Нещата се поуспокоха от вчера, след като вече се случваше достатъчно около мен за да ме поразсее. Мога да се похваля, че откакто си позволих да пиша се чувствам доста по-наясно с това, какво искам. Не, че няма опасност от нов водопад по някое време :)

Сподели този коментар


Линк към коментар

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
×