Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Светлата

Елате в неделя, заедно да се погрижим за дърветата!

Recommended Posts

Елате в неделя, заедно да се погрижим за дърветата!

witch.jpg

На 31 октомври, неделя, в 14.00 ч на централната алея в Борисовата градина ще открием есенния етап на инициативата "Да спасим в суматохата кестените". Заповядайте с метли, може би и гумени ръкавици. Който желае, може да е с костюм за празника на Вси светии.

Нека с метлите да изгоним не само вещиците... а и молците! От нас са биоразградимите чували. Предвидено е и място, където да компостираме листата!

Събирането на шумата е важно, тъй като това е най-сигурният начин за справяне с листоминиращия молец, който всяка година изяжда листата на кестените.

На 31-и ще започне голямата акция. Всеки може да помогне със събирането на шумата в градинката или пред блока, като ще получи чували от нас или от районните инспекторати. Пълните с листа чували трябва да оставите до кофите за смет. Фирмите по чистота ще имат грижата да ги отнесат до сметището с органични отпадъци. Седмицата от 1 до 7 ноември ще е посветена на събирането на листата в София. Ще се включат всички училища, които желаят, известни актьори, граждани, доброволци. Очакваме и вас!

Още за проекта: www.kesteni.bg

Редактирано от Светлата

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×