Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
sony

Необичайно явление тази вечер

Recommended Posts

Знаете ли, че...

Тази вечер часовниците ще показват необичайно време

3 Май 2006

В 1 часа 2 минути и 3 секунди часовникът ще показва уникална и рядка последователност.

Необичайно явление очаква човечеството рано сутринта в четвъртък. Тогава часът, минутите, секундите и датата ще се подредят в уникална последователност: 01.02.03.04.05.06. Това ще стане точно в 1 часа 2 минути и 3 секунди на 4-ти от 5-ти месец през 6-тата година на века.

Такива изключителни съчетания се случват един път на десетки поколения. Сега хората от много страни по света, преди всичко в Азия, се готвят да посрещнат по особен начин този времеви и исторически феномен. Според редица изотерични учения, именно в този момент в атмосферата на Земята се открива мистичен тунел за космическите лъчи на хармонията, който са под вид на особена енергия. Тези учения се базират на значението на цифрите, които според тях са в основата на мирозданието.

След 4 май 2006 година за следващият числов феномен ще трябва да чакаме още 72 години. Той ще се случи в 12 часа и 34 минути на 5-ти от 6-ти месец през 78-та година на века. Тогава поредицата от цифрите ще се отличава с още по-голяма хармония: 12345678. www.bgfactor.org

:) А, вие какво мислите за това?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Не, че съм чул нещо по въпроса, но не ми е и много важен...

Мисля обаче, че вашето необичайно време, трябва да е било в 3ч. 2м. и 1сек. ...

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

То се оказа,че и ние сме го проспали :) ,според някои,ама нищо,то аз същото си го мислех,че е по-правилно обратното подреждане,ама още не съм свикнала май да мисля,че моето мнение е по-вярното,ще трябва да се науча да си вярвам повече,хе,хе :D .

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

То нашето мнение никога не е по-вярното, но като говорим за мнения го споделяме равноправно при другите, точното щото при тях по-вярно няма - мнения. Ако го запазим го лишаваме от равноправие, а не от някаква форма на доминация... Друг е въпроса, че би могло из блатата на мнителността да се подават някои допирни точки с обективността и те се изработват именно осъзнавайки реалните тегла на мнения и сродни. Лошо е, че и за това ни липсва критерийност, пък и хора разни - разни възприятия...

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×