Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Алекс3313

Пролапс на митрална клапа и паническо разстройство

Recommended Posts

Здравейте, на 25 години съм, преди известно време ми откриха много малък (козметичен) пролапс на митралната клапа. Нямам типичните симптоми за паническо разстройство, единственият симптом е смазващата умора и слабост във всички мускули. Към настоящия момент се наложи да напусна работа, тъй като с времето силите ми си отиваха постепенно и стана невъзможно да стигам до работа. С големи трудности извършвам нормални ежедневни дейности, които преди не са ми били проблем. Задъхвам се дори, когато лежа в покой. Въпросът ми е възможно ли е да изпитвам такава умора и слабост само от този малъл козметичен дефект? Имам настроение и огромно желание да правя много неща, да излизам, да сс забавлявам, но нямам сили. Не е имало сътресения или драстични промени в живота ми или в настроенията ми. Единственото по-особено беше, че прекарах и продължавам да карам вирусни инфекции през 2-3 седмици, а преди се разболявах веднъж годишно. Правени са ми имунологични изследвания и са наред, но състоянието ми продължава да се влошава, опасявам се че би могло да доведе до инвалидизиране. През повечето време дори дишам насила, когато издишам напълно въздуха от дробовете си не се включва рефлексът за автоматично вдишване,а аз сама трябва да си напомня да вдишам..реално ако не се накарам да вдишам дробовете ми могат да си седят дълго време без въздух. Всякаш самото ми тяло постепенно отказва да живее и залинява малко по малко, а на мен ми се живее, имам мечти, цели, хобита.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Боже, тресе те хипохондрията и то яко.Това с дишането е шедьовър, който дори мен ме впечатли,а  съм слушал доста такива глупости.

Направи си един експеримент и си кажи, че няма да дишаш 10 минути.Кажи си, че ако продишаш ще се случи възможно най-лошото. Опитай се да издържиш дори само 5 мин без да дишаш. И напиши какъв е резултата.

Редактирано от д-р Тодор Първанов

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Намерете Алексей Бъчев. Ако нужно, за да ви помогне, той може да стане и извънземен.

Говоря напълно сериозно.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×