Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте. Имам ужасен проблем вече 1 година... Имам връзка с едно момче от 3 години , в началото всичко беше добре докато не ми изневери с бившата си приятелка, както и да е..върна се отново при мен и аз го обикнах страшно много от тогава, но всичко стана много различно..аз започнах да го ревнувам от всичко и всички, не му вярвам за нищо, дори не искам да се прибира при родителите си.. разбирам, че държанието ми е ужасно, но мисля че постоянно ме лъже и че ми изневерява, когато не е с мен. Разделяхме се всяка седмица по 2 пъти в продължение на тази 1 година , според мен той имаше много едновечерни връзки ... а аз имах кратка връзка с едно момче за 2 седмици.. просто исках да го забравя и си мислех че това щее начина .. но уви.. нищо не се получи .. Отново се събрахме и сякаш всичко беше идеално, но той разбра за онова момче ... сега ме нарича к****а ... не иска да ме вижда .. вдига ми телефона много рядко и само ми крещи ... Аз знам, че той може би ме обича от части .. но не мога да разбера в действителност какво чувства наистина към мен :( И не мога да спра да мисля за него, побърква се ... имах ужасни здравословни проблеми преди точно за това .. беше ми минало не се тревожех за нищо... но сега започва отново .. искам да говоря с човек, който ме разбира и може да ми помогне :(

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравей ! ------- (,, Аз знам, че той може би ме обича от части .. ")------даа въпрос ? Ако ти изкрещи един път е нормално .Но ако продължава цяла седмица , означаже , че или е с такъв характер , или не те обича . И при двата случая е добре да се отдръпнеш . До колко , зависи от теб .Трябва ти време да разбереш чувствата му , Кое е довело до озлоблението . Дали глупоста и нараненото его не са му в повече .

В добрата , изградена връзка човек се чувства хем свободен хем обичан . Ревноста е безумие и убиец на романтичната любов .

Сега е момента да се опознаеш като самостоятелен човек .Не си залепена за никого . Страста , влюбването са временни .И ако не се подхранват с мисли и  ненужни спомени най естествено си заминават .Само дето е бавно .И за това , човек е хубаво да знае най общо , как иска да протече живота му .Желае ли с години да страда заради чуждия егоизъм .Нали в една връзка и двамата са равни човешки същества .

 

Редактирано от АлександърТ.А.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×