Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Здравейте,

Вече 1 година лекувам полип на матката с разделно хранене и ограничени протеини - 100 гр. на ден извара. Почти изчезва и като увелича протеините - пораства. От 10 дена спазвам пълни пости - без животински продукти. Целта ми е 20 дена, след това ми е прегледа. Ям основно плодове - сега диня, банан и пъпеш. Не мога да ям други плодове, понеже  от  лимонов сок имам нарушен емайлмна зъбите ( от незнание). След оправянето ми смятам да продължа  с  разделното хранене. Динята  сеганна ден е 1 кг., бананите около 4. Може ли разделното хранене да бъде здравословен режим на хранене в дългосрочен план? Колко грама плодове на ден няма да навредят на здравето? Смятам да ги ям на гладно. Благодаря Ви!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

По добре напиши въпроса си тук :      

Извинявай малко смешно е за плодовете ,, Смятам да ги ям на гладно " . Когато започнах да правя опити с начина си на хранене . Майка ми ,на няколко пъти споменаваше , че не може сутрин на гладно да яде ябълка .Това си спомних :) .

Когато минат тези 20 дена и минеш на постоянен режим . Запознай се с лечебното гладуване на Лидия Ковачева . Но не преди това  . Завърши това което си започнала .Основно правило е , когато си под напрежение от ...да го наречем , представата за някакво ограничаващо поведение . В случая с храна . Следвай предварителния план и не обсъждай близки теми . Може да те разколебаят и попречат . Пожелавм ти успех в начинанието и не забравяй ритуалите преди хранене (благодарствена молитва). Храната може да бъде лекарство , зависи от хранещия се .

Редактирано от АлександърТ.А.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Guest Кермит

Здравейте,

изключете завинаги млечните продукти от менюто си.

Обяснението е дълго. В момента нямам как да го представя по-кратко, затова горещо препоръчвам ето тази книга: http://www.spiralata.net/biblioteka/kn_bul/zdravi_mg.zip

Поздрави!

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Благодаря от сърце! Много ми помагате! Понеже от таблет не мога да отворя архивиран файл, бихте ли казали заглавието и автора, за да си я потърся на хартиен носител и прочета.

Поздрави!

Редактирано от sharenka

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×