Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мисъл за деня-7.5.-13.5.2018г


Recommended Posts

Мисъл за деня-7.5.2018г

Питате: На какво се дължат нещастията в живота ни? – Една от съществените причини за това е безразборното изтребване на млекопитаещите, на безразборното убиване и екзекутиране на хората. Когато душите на убитите отидат в астралния свят, те внасят условия за нервни болести и разстройство между хората.

Отиде след Него

images2.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-8.5.2018г

Законът за еволюцията е общ за всички същества – и за хората, и за животните. ...Ето защо, като дойдете до животните, не гледайте на тях с пренебрежение, но знайте, че един ден и те ще се изменят, ще се повдигнат. ...Има хора, които, по съзнание, не стоят по-високо от животните. Има и животни, които, по съзнание, са като хората. Ето защо, не трябва да се влияете от външната форма на нещата, но да обръщате внимание на съдържанието и на смисъла им. Истината разкрива произхода на човека.

Все що е писано

Редактирано от Рассвет
Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-9.5.2018г

В каквото положение да ви поставят, трябва да знаете, че това е вашата съдба. Работете върху себе си, да подобрите съдбата си. Това се постига само по един начин: като служите на Бога с всичкия си ум, с всичкото си сърце, с всичката си душа и с всичката си сила. С други думи казано: Да служим на Господа с всичките си мисли, чувства и действия. Да служим на ближния си като на себе си. Кой е твой ближен? – Който ти помага и работи за тебе.

Все що е писано

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-10.5.2018г

Често слушате да се говори за Христовата религия. – Христос не донесе религия. Той донесе едно велико, Божествено учение, което може да се приложи на земята. Неговото учение е за земята, а не за небето. Христос показа на хората как могат да живеят по Божествен начин, според законите на материалния свят. Който живее по земному, в Божествения свят не може да живее; който живее по Божествен начин, той може да живее и на земята, и на небето.

Отиде след Него

0901-1_20131204.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-11.5.2018г

Защо се явили българите на земята? Да станат велик народ ли? Не, българите са слуги на Бога, и трябва да слугуват на Бога на Любовта – нищо повече!

Познат от Него

MG_0152_-1024x683.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-12.5.2018г

Има два вида българи: по плът и по дух. По плът са повече, а по дух - по-малко. Българите по плът нямат право на държава, но благодарение на българите по дух, българите имат право на държава. Истински българин е този, който има доброта, справедливост, красота и разумност.

Учителят за България

vladimir-dimitrov-maystora-bulgarian-1347732371_org.jpg

Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-13.5.2018г

Разумните Сили в Природата - Бялото Братство - са приготовлявали българите отпреди 5400 години за днешните времена. Сега те помагат на България.

Учителят за България

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...