Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Кон Круз

"Мистични истории"

Recommended Posts

Едно интересно предаване, което преди години се излъчваше по NOVA първоначално от 22:00 ч. и което за съжаление беше спряно. Било поради ниска гледаемост, било защото някои се жалваха, че плашело децата... Психарско било предаването.

В тази тема можете да споделяте всякакви мистични истории (преживени от вас или от други хора).

"Магическа татуировка в Мистични истории (26.03.2015)": https://www.vbox7.com/play:05285a6bb0?fbclid=IwAR0kagKZBM1Vj8V5dw72ihpHyraoAH5bNo8F7-UhWty_5jgq0S4evJQs1qU.

Историята на 23-годишния боксьор Константин, който неволно отдава тялото си на ангела на смъртта. Спортната му кариера е била прекратена заради пожизнена дисквалификация за употреба на допинг. Не умее да прави нищо друго освен да се боксира. Трябват му пари. Включва се в нелегални боеве без правила, излъчвани на живо в интернет...

"Като че ли в тялото му се вселява някой, който жадува единствено за кръв и смърт..."

 

Редактирано от Кон Круз

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Моята история няма такива сатанински окраски. Слава Богу. По-скоро странно явление. В спалнята се появи светлина, по-близка до луминесцентната, не хомогенна, малко като облаче от светлина, но имаше по-ярки и по-тъмни ивици (така както тъканта има жили и не е хомогенна - по подобен начин и тази светлина -като светеща тъкан). Нямаше видим източник на тази светлина. Като размери някъде 15 см височина и 35 см дължина.

Мъжът ми тогава беше сам в спалнята. Наблюдавал я е около 30 мин и дойде да ме извика. Видях я и аз. Запалих лампата, загасих я, но светлината си беше там. Взех една свещ, която преди е горяла с благодатния огън. Минах мястото и светлината изчезна. Странно е. Ние се бяхме скарали с мъжът ми и странното е, че тази светлина ни 'сдобри'. От тогава не сме се карали така жестоко. Просто обсъждаме противоречията по между ни.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Преди около 30 г., една баба помолила едно момче да я преведе от единия до другия портал на гробищата. Момчето я превело. Тя му благодарила и му казала, че много я е било страх, при което младежът отговорил : "Когато бях жив и мене ме беше страх."

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×