Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sisisi6

Еротичен пренос

Recommended Posts

Здравейте хора имам нужда от вашите съвети и мнения! В Продължение на половин година ходех при Психотерапевтка, заради постоянна ми нужда от любов. Тя много ми помогна, но усетих, че развививам зависимост постоянно да я виждам, чувам и да бъда около нея. Влюбих се в нея!!! Преди 6 месеца прекратих терапиите си с нея, защото вече не можех да крия и ме беше страх, че ще й призная какво чувствам(да вмъкна, че докторката се държеше много професионално.). Как може толкова много време да мине и аз да продължавам да мисля за нея.Не е нормално, плюс това никога не съм харесвала жени(харесвам мъжете). Постоянно си я представям пред мен, не искам повече да е така. 

Редактирано от Sisisi6

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
преди 1 час, Sisisi6 каза:

Преди 6 месеца прекратих терапиите си с нея, защото вече не можех да крия и ме беше страх, че ще й призная какво чувствам

Изпуснала си момента да споделиш важна промяна във вътрешния ти свят с човекът, който в онзи момент е бил най-адекватният помощник, за да те наставлява и обясни какво се случва с теб.

Най-малкото, защото е бил в час с вътрешните ти мисловно-чувствени потоци в онзи ти етап!

Съвсем нормално е да стане така! Когато си неподготвена за "освободената" от вътрешните ти противоречия психична енергия, която изведнъж "бликва", да я насочиш към човека, който е спомогнал да се почувстваш по-жизнена. И то по най-детинския начин - да се влюбиш. ;)

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

 . Тя ти е помогнала да преосмислиш различни неща което е вдъхновяващо преживяване . Просто тя е част от това преживяване . Както ти казва Кипензов ---най добре е снея да наместиш нещата .То е за да не си зависима от нея .

пп това не  е ,,тази" :)  любов . Както не е  любов любуването на красива гледка , вдъхновяваща постъпка или др. нещо извън сексуалното деиствие

Друг вид любов е .Подобна на майчината , братската , към родителите и т.н.

Цитат

В онзи ден преди да си тръгна й казах, че силно съм се прощивързала към нея, но тя смени темата с съвсем друго нещо. 

Темата е деликатна защото така се разбира в обществото ---любов е равносилно на секс . А на практика любовта има десетки лица .За това има и понятие обхващащо всичко което е любов и се нарича Божия Любов .

Редактирано от АлександърТ.А.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×