Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Иво

Молитва за Мир. Молитва за България.

Recommended Posts

Молитва на времената

Господи Боже мой, Великий и Святий Учителю на всяка Любов и Мъдрост, на всяка Милост Правда, чуй молбата на тези, които уповават на Тебе в това съдбоносно време. Благий Господи, заради Твоята Велика Любов прости прегрешенията на човеците, просвети умовете ни, умий сърцата ни, укрепи вярата ни пробуди душите ни, да Те познаем всички и да изпълним Твоята Бащинска Воля. Изведи ни из тъмния дол на всяко невежество, гордост и грях. Смири ни и озари ни с Твоята Истина. Дарувай ни Твоята Любов и открий ни правият път в живота. Върни на Земята, Господи, Твоя изгубен мир. Дай светлина на всички, да напуснем всяка лъжа, всяка корист, всяка вражда и насилие, да изчезне завинаги от човешкия ум мисълта за война. Навред да съзнаят народите, че Ти си Единният наш Господ и Баща, че всички сме братя и Твоята Любов и Твоят Закон са правият път на живота ни. Изпрати, Татко наш, както си някога пращал: светии, пророци и гении да бъдат глава на народите навред. Предай, според Твоя благ промисъл Земята да е наследство на кротките и направи Любовта на добрите хора да е канара на човешкото братство. Великий Учителю наш, Дух от Всеблагия Бог, възрасти ни за обилна жетва за Святото Божие Дело, за Което Ти работи на Земята. Укрепи ни по Божия план чрез всички Небесни ангели и светии, които са верни служители от Всемирното Бяло Братство.

Освети ни да работим с всички добри человеци.

Предай знание, вяра и сила на Твоите земни сеячи и на всички, които Ти си призовал, за Господа, да изпълним своята задача докрай.

Нека народът, сред който работим, избраната челяд славянска, да изпълни Волята Божия! Да бъде славянството светилник и крепост на Божието Дело между народите и да се увенчее с пълен успех Божият План на Земята!

Да бъде Волята Божия! Да дойде Царството Божие и да се вселиш Ти, Господи, Боже наш, в душите на човеците завинаги!

Амин

Молитва за България

Господи Боже наш, Ти, Който бдиш над света, чуй нашата утринна молитва. Озари ни с лъчите на могъщият Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на свободата и правдата. Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен народ, за Твоята велика Милост.

Ти, Който Си вдъхновявал за своите дела нашите духовни първенци. Ти, Който Си благословил меча на нашия воин и Си Го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя - Твои верни, заседнали в своята земя по Твоята Воля.

Дай ни сила да живеем, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния устрем, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност за Твоя слава.

Амин

Дуно, Беинса - "Молитви и песни на Бялото Братство", ISBN 954-8925-15-X, първо издание, София 2001, ИК "Виделина", стр. 102-140, стр. 70-71

*С тези 2 молитви изразявам(е) подкрепа за мирно решение на конлфиктите по Земята.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×