Jump to content
Порталът към съзнателен живот

valiamaria

Участници
  • Общо Съдържание

    23
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

valiamaria's Achievements

  1. Прочетах за организацията на 24 някой ще се качва ли, аз имам интерес и обмис8лям да се кача с мойта Мими но се опасявам, че не познавам никой и може да се изгубим ако някой се качва моля да ми пише подробности на valiamariag@abv.bg или тук ще съм ви много благодарна
  2. Метод има....не е като да няма. В тон с принципите на Учението. Работещ със скритите резерви на мозъка. Признат от ЮНЕСКО като най-иновативния в света. Щадящ детската психика, поддържащ интереса на децата, които успяват да вземат материала, предвиден от традиционната система за двойно по-бърз начин и без излишни травми. По очевидни политически/ икономически причини, министерството на образованието го пренебрегва. Ето тук седи въпроса как дао го накараме министерството да приеме този план.
  3. Има голям проблем с четенето и нашите деца, но обществото като ли, че някак си е незаинтересовано, или от срам не си признават, че имат проблем с техните деца. Нещо в системата е грешно, и много от децата който са с голям потенциал им е безинтересно, няма желание всичко като ли че, се прави насила от самите тях. Казва тялом съм тук духом ме няма и това е отговора на 8 год дете. Обществото като цяло трябва много сериозно да се занимае с този въпрос, системата на обучение в момента за 2 клас не знам кой я е правел но много си противоречи тя не е правилно написана, и ако не се занимава родител и не бъде повече настоятелен детето изостава. Друго което искам да споделя, аз лично съм пробвала всякъкви методи, за възпитание и учене и мога да кажа , че ние нямаме такива, или най малкото са остарели. Всички родители трябва да започнат да споделят повече да не се страмуват или страхуват да пойскат помощ от психолог само така ще може чриз повече споделен опит да се правяме със всяка житейска ситуация. И пак идваме до въпроса как да помолиш едно дете или да му ангажираш вниманието с четенето на задължителна книга. И другото което искам да споделя има много автори наши на който книгите им са по достъпни за малки деца, защо не се даде ход на тези автори забравени.
  4. Хомеопатията перфектно ги лекува с комбинация на тибетски чайчета, а Норбеков пише, че трябва нещо да се промени в характера на човека.
  5. Моето мнение за компютърните игри изпълнени с агресия жестокост и апокалипсис и филмите с груб и арогантен език не са за деца, защото те формират модела на поведение в детето до 70 процента поне. Това са мойте наблюдения върху 8 годишно дете момиче.
  6. И още нещо се сетих известната хомеопатка и екстрасенс Елисавета Логинова е завършила в Лондон и на много други места в Европа има сертификати така , че не излишно да се свърже и с нея да поговори, но си трябва училище, и аз не смятам, че тук в България за момента предлагат услуги на добро ниво поне аз не знам.
  7. Здравейте, според мен е най добре да намери начин да се свърже с хора в Русия, там има много добри специалисти който могат да му помогнат да доразвие дарбата си дори, защото това нещо е ново за него и така по този начин може да се съхрани.И друго нещо само той самия може да намери в сърце3то и душата си най правилния отговор. Успехи.
  8. и игра на паневритмия много са нещата едва ли някой може да се сети да ги опише на веднъж
  9. Най доброто лечение на страха според мен е чрез молитви, мисли положителни, право ти мисли, любов и само хубави и добри мисли за мен така се лекува страха.
  10. Искам да попитам тази събота на стадиона ще има ли паневритмия 23-04 и все още ли има всяка събота.
  11. Може да идваш на Паневритмия, всяка Събота от 15-17 ч. в Националния стадион "Васил Левски" в една от залите на BOEVSKI 2000 FITNESS CENTRE входа е от западната страна на стадиона.
  12. Книгата е много лека за четене, може да се разберат много неща от нея, много е хубава.
  13. Започни да еграеш паневритмия много ще ти помогне, но мисли само положителни неща, купи книгата молитвениктя ще ти помогне много също но и психолог би ти допомогнал също
  14. Това е съвсем нормално нещо, след като участваш в социалния живот да искаш и ти взамеш нещо което не само че ти се полага но ще го уползотвориш, а църквата какво прави за нас, не е тук мястото да казвам как се държат хората, който посещават техните църкви. Може да стане но тук останахме малко никой не иска да се занимава повечето хора който мислят като теб избягаха тук останаха малцишна обезсърчени бореши се някак си
  15. Задължително хомеопатия за деца но и трябва да вярваш безусловно моите деца са от 2003 на хомеопат по голямата с хомеопат много трудно приемаше ваксините по малката по леко ги приема организма
×
×
  • Добави...