Jump to content
Порталът към съзнателен живот

moridin

Участници
 • Общо Съдържание

  43
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

1425 посещения на профила
 1. Не мисля, че положителното мислене помага при окр. Префокусиране да.
 2. Човек .... споделям това мнение тук във връзка с въпроса за лекарствата ...или медикаменти, както се изразяват някои хора: https://breggin.com/antidepressant-drugs-resource-center/
 3. Човек_88 бензодиазепините не са като бонбонките тик - так, че да ги вземеш ей така няколко дни, а после просто да ги спреш.
 4. Един ден ми казаха, че никой и нищо не ми дължи. Години по късно осъзнах смисъла на това. И с терапевта който търсиш е така. Тук ти дадоха бисери осъзнай го. Интелигентен си!
 5. Може би техниките са станали патерица в твоя случай. Как ще ходиш отново без нея? Пробвай да живееш с ''непоносимия'' симптом, какво толкова? Предполагам той не се изразява в разпъване на кръст. А дори да е така имай вяра...
 6. Защо не пробваш без техники/струва ми се, че много се фиксираш в тях/, докато намериш психотерапевт?
 7. Фокусът на осъзнавене на хората с окр е много стеснен. Те виждат в черно и бяло единствено проблемите си. И познават само това. Омагьосан кръг. Психотерапевтът пренарежда този кръг и показва на съзнанието нови полета за възприемане.
 8. Др. Първанов напълно сте прав! И все пак. Ако човек имал окр избере да продължи..... ще осъзнае какъв безценен дар е ....окр. Всъщност това е незаменима опитност. Обикновенните хора я нямат. Така, че хората с окр могат да се радват на късмета си ☺
 9. Програмата Окр сработва с превес при теб. За това след като те успокоят професионалистите на другия ден отново я слушаш. Намери добър психотерапевт. Междувременно прочети ''Ти не си твоят мозък'' Джефри Шуорц. Прекрасна нова програма специално за теб.
 10. Опита на другите колкото и мъдри да са си е за тях. Вече знам, че съм тук не за да слушам капацитетите, колкото и голяма сигурност да дава това. И ти търсиш сигурност. Но в живота няма сигурност. Ако Христос слезе и ти каже какво да сториш дали ще си щастлива? Един от възможните смисли не е ли да сътворим уникален живот и да се върнем при източника с обогатен личен опит? Никой не цени взаимствания опит - на готово. Поне така го чувствам сега. Тук сме за да грешим ако е нужно, но да са си наши собствени грешки. А един ден сигурно ще сме и съвършенни.
 11. Като питаш какво да правиш, всъщност гледаш да прехвърлиш отговорността за решението върху другиго. И аз така правя понякога, за това лесно го виждам и у теб. Отговор има и ти го знаеш. Въпросът е в това разбираш ли, че без изчистване и изясняване на смисъла на живота за теб, винаги ще правиш едни и същи избори.
 12. Сигурно е в финансова зависимост.
 13. Мисля, че никнейма ти изразява ясно това в което вярваш. Можеш ли да повярваш в друго? Все още търсиш отговори, ето ти най-добрият: http://iztok-zapad.eu/books/book/1879/ти-не-си-твоят-мозък-джефри-шуорц
 14. stepara Здравей! Ти прочете ли листовката на лекарството - то е бензодиазепин? Дава се за епилептични припадъци. Ако ги нямаш, защо да го пиеш? От прочетеното не установих да имаш такива. Това са клас лекарства, които предизвикват много силна физическа преди всичко зависимост. Грешка е да се спират рязко. Това става по схема и по съвет от лекар. Но тук 99 % хал хабер си нямат от това. Образовай се като прочетеш повече по темата в чуждестранни сайтове. Хубавото е, че периодът на прием е доста кратък - само месец. Разбира се има значение дозировка както и физическите характеристики на конкретния човек. До колкото съм получил информация не е добре веднъж спрян бензодиазепина да се взима пак. Допитай се до професионалист лекар. На твое място ще послушам Орлин с тази разлика, че ще пусна въпросните изследвания при друг компетентен лекар. А при посочения от теб бих отишъл и .....Абе дай воля на фантазията си....Това не са лекари, а нещо противоположно.
 15. Тази сутрин се озовах в стресова ситуация. Причината е в ..... ще ми се да кажа определен човек. Вече знам, че е в мен - в смисъл аз давам значение на това или онова.... След преживения стрес усетих неприятни чувства и физически усещания. Реших да изгоря адреналина и вървях интензивно няколко км. В резултат сега преживявам приятни емоции и мисли. Нужен е баланс в ежедневието, да знаеш до колко роботизирано е то, как ситуации и хора натискат определени бутони в нас и задвижват енергията ни, когато тя не е осъзната - а кога ли ще е ??? Този пост е за споделяне на опитност и идеята му е, че винаги има друга възможност.
×