Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Йорданка Динева

Участници
 • Общо Съдържание

  21
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от Йорданка Динева

 1. Йорданка Динева

  Примерен нумерологичен хороскоп

  Може ли и мен да включите? Йорданка 05.11.1971 г. Благодаря!
 2. Йорданка Динева

  Лицемерите

  Според мен хората взаимно се лъжат ,точно заради това социално поведение.Като се огледам около себе си виждам само лицемерие и всичко е в името на детето ,в името на семейството,в името на приятелите,в името на...................... уж доброто за всички. Защо е нужно да се измъчват по този начин?Защо повечето хора вътре в себе си негодуват а,не смеят да променят нищо?Защо просто не правят това което наистина искат ?
 3. Йорданка Динева

  Таро онлайн I-ва част

  Благодаря Ви! Благодаря на всички за отдоворите!
 4. Йорданка Динева

  Таро онлайн I-ва част

  Здравейте! Постоянно следя темата и най-накрая се престраших да задам въпрос. Със сина ми сме в постоянен конфликт откакто преди четири месеца се разделихме с баща му. Имаме ли някакви шансове да оправим отношенията си? Благодаря ви!
 5. Идеята е чудесна, според мене. В този Портал намерих най-добрата си приятелка. Не съм на вълна да си намирам и партньор в живота, но да не изключваме и тази възможност. Опциите на такива места за запознанства много улесняват първоначалната ориентация кой е свободен, кой е мъж, кой - жена, на колко години е, откъде е, от какво се вълнува и т.н. - евентуално важни неща. Предпочитам да намеря сродна душа Тук, защото другаде вероятността за това е по-малка. Пък и на практика все Тук обитавам, бидейки в интернет... Latina е права.Така ще знаем със сигурност че имаме общи интереси. Аз също намерих много добрата приятелка тук.Мога да я нарека такава с цялото си сърце.
 6. Йорданка Динева

  Добре дошли в Порталът 2.0

  и така си е супер. БРАВО!!!
 7. Йорданка Динева

  Среща във Варна през юли 2010

  В Бургас къде ще се състои срещата?
 8. Нищо не е добро или лошо, само умът го прави такова.
 9. Йорданка Динева

  Много съм радостна...

  Поздравления! Много успехи за напред!
 10. Йорданка Динева

  Да подадем ръка

  SMS на 17 777 с текст DMS PETIO Дарителска сметка: ПЕТКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ IBAN: BG08STSA93000017454223 /ЕВРО/ BIC: STSABGSF За контакт : 0882024959 Георги Христов
 11. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Грешката ми е май в това че,искам все да говoря. Ако си мълча и в същото време правя каквото искам ,май ще съм по-добре. Защо не мога да мълча? Аз все не съм в хармония със себе си,все нещо не ми е както трябва,все нещо ми липсва................. Не ми се живее така а,какво правя за да се чувствам добре? Нищо! По скоро незнам какво да направя. Незнам кога ще дойде момента в който да съм наясно със себе си. Толкова съм объркана и най-лошото е че вече два месеца съм така.Никаква светлинка няма в тази дупка в която съм изпаднала.
 12. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Желая ти много любов и светлина! Благодаря,Диана!
 13. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Правилно, mochito! - Не, не си остарял, но ти искаш по един физически начин да запълниш тази празнота в живота си, тръгнал си по крив път." И Станимир е прав - Търсиш да постигнеш някакви видими резултати и се самозалъгваш, че те биха могли да осигурят хармонията и щастието ти. Задаваш си въпроса: „какво трябва да направя за да бъда щастлива?“, но всъщност каквото и да направиш, то няма да ти донесе щастието. Опитай се ясно да осъзнаеш разликата между: „когато правя ... се чувствам щастлива“ и „правя ... за да се чувствам щастлива“. Във втория случай щастие няма да намериш. Прави нещата не за да бъдеш щастлива, а защото си щастлива. Щастието е наш избор, както и нещастието. Глупаво е да се търси причина, поради която да бъдем щастливи. Но,нали човек все от някъде трябва да тръгне?
 14. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Благодаря Ви! На всички Благодаря! Чудесно е да усещаш подкрепа и да виждаш че някой мисли за теб.
 15. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  На думи всичко е мнодо лесно но,реално не се получава точно така.
 16. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Мария-София,изпратих ти лично съобщение. Извинявам се на всички но ,ме е срам от себе си,от цялата ми обърканост. Иво е много прав -
 17. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Преставаш да се разкъсваш за известно време и идва един момент в който забравяш какво си постигнал и как си се чувствал. Повтаряш това което си потискал в себе си за известно време.След това започват самообвиненията и се въртиш като в омагьосан кръг.
 18. Йорданка Динева

  zatvor na uma

  Благодаря ти! Много бих искала да ми изпратиш книгата. dantchela@abv.bg ima edna kniga na hristo iliev zatvora unikalna e ako iska6 moga da ti ia pratia cialata tam sa i otgovorite ne e lo6o 4ovek da znae po ve4e ne6at i sam posle da izbere koeto e za nego dai mi skaip ili po6ta niakakva
 19. Йорданка Динева

  zatvor na uma

  Можеш сам да излезеш от затвора! Всъщност, друг начин няма! В такъв момент подкрепата на някой, който вече е свободен от робството на собствения си ум, някой, който е открил блаженството в непрекъснатия процес на творчество и освобождаване, е като манна небесна за изтерзаната ти душа. Ако,всички около теб са в същия затвор ? Ако, го нямаш този някой?Къде трябва да го търсиш ?
 20. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Точно тези неща не мога да имам вече.За да ги има тях, трябва да продължа живота си по старому а,точно този живот не искам. Ще изгубя това което искам сега но ,ще получа спокойствие. От години съм наясно че ,не може да продължава така и един ден за да се чувствам добре това трябва да спре. Ще ми трябва много,много време. Ох,дали не живея в някаква заблуда? Времето ще покаже а,не ми се чака. Искам промяна сега,на момента а,няма как да стане.
×