Jump to content
Порталът към съзнателен живот

petia.p

Участници
 • Общо Съдържание

  37
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

4 Следващи

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

10386 посещения на профила
 • D

 1. petia.p

  Когато си кажем истината

  Когато изповядаме истината пред себе си, когато признаем истината на самите себе си, едва тогава и само тогава идват правилните решения......
 2. petia.p

  Есе за молитвата

  Да, топлина, доброта, мекота, духовност и смирение внасят тези слова в сърцето, само както Любовта може да го направи. Благодаря!
 3. petia.p

  Изгрев над Стара планина

  Изгрев над Стара планина
 4. Залез над Витоша
 5. Моят съвет е, ако не си вегетарианец, веднага да станеш, тъй като яденето на животни предизвиква подобни състояния и ги привлича. Не съм психолог, но от личен опит споделям това. Не съм изпадала в твоите състояния чак, но съм забелязала, че когато ям млечни продукти чувствата и мислите ми огрубяват, разбира се в много по-малка степен от това, което ти описваш, а какво остава ако направо животни се ядат. Аз самата съм вегетарианка от 20 години и се чувствам от това физически и психически много по-чиста от преди. Определено ще имаш подобрение ако преминеш към по-чиста храна. Скоро наближава житния режим и е идеална възможност за това. Поздрави. Успех!
 6. petia.p

  Четирите полета

  Прекрасна публикация, благодаря! Божиятя Любов носи изобилния и пълен живот. Само Божията Любов носи изобилния и пълен живот! Само проявената Божия Любов носи изобилния и пълен живот!
 7. petia.p

  Покана

  Вълшебно.......
 8. Мъж казва на жена си: жена, дай да си вярваме, щото ако не си вярваме ще се следим, а пък ако се следим ще се хванем...... Тъй че, дай да си вярваме.
 9. petia.p

  Музикални поздрави - 3

  Ето една сладка детска песничка.
 10. Здравейте! Ако някой знае как се прави соев сос, моля пишете.
 11. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! Чак сега виждам, че днес си рожденник. Бъди жив, здрав и щастлив!
 12. Преди време гледах в интернет филм за паметта на водата. Там се говореше, че когато кажем на водата хубави думи с положителна енергия, тя променя стуктурата си в прекрасни форми. Най-хубави форми прави когато и кажем едновременно "Благодаря" и "Обичам те". А когато и говорим груби думи, структурата й се променя в неопределени разляти форми. Структурата на водата беше снимана със специална техника и наистина се виждаше какви са формите които водата прави под въздействие на думите. Интересното беше, че на каквито и езици да й се говори, резултата е един и същ - при хубави думи - прекрасни форми като снежинки, а при отрицателни - неопределени разляти форми, което навежда на мисълта, че по-скоро енергията, с която се изговарят думите променя водата, а не толкова самите думи. Дойде ми на ум идеята, че тъй като ние сме 70% вода, ако говорим на себе си положителни думи и утвърждения, то и в нас водата се структурира по подобен начин, описан във филма, а също така и в пространството около нас винаги има определен % вода и в зависимост от енергията, която се излъчва от нас, то и пространството се преструктурира по подобен начин.......... И така, вътре в нас и около нас, всичко се преструктурира в прекрасни форми, ставайки за нас като "щит и всеоръжие" ( 91 псалом )........ А мисля, че тъй като самата енергия преструктурира водата, то тя въздейства и на другите видове материя - твърда, газообразна и така телата ни се преструктурират в идеалната форма на здраве, дълголетие (да не кажа безсмъртие) и съвършенство. Познавайки този процес, Учителя за това ни е препоръчвал постоянна молитва, за да сме оградени винаги със светлина, за да пазим себе си и да повдигаме другите. А това действа и от разстояние, стига мисълта на човека да е достатъчно силна. И така, пожелавам ви Светлина и Любов и Щастие.
×