Jump to content
Порталът към съзнателен живот

томи

Участници
 • Posts

  577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

томи last won the day on June 17 2022

томи had the most liked content!

3 Followers

About томи

 • Birthday 06/04/1958

Profile Information

 • Пол
  Мъж

Recent Profile Visitors

17,414 profile views

томи's Achievements

 1. Детска молитва В изпълнение на прекрасната Светлана от гр. Габрово Детска молитва
 2. „ Царството Божие дошло в сила“-Беинса Дуно 30 март, 1930 г. Н.Б. Ние говорим и проповядваме за Бога, защото тази идея ще внесе безсмъртието в живота; тази идея ще направи хората богати и щастливи, в пълния смисъл на думата; тази идея ще внесе мир, радост, съгласие и любов между хората; тази идея ще внесе поезия, музика и хармония в живота. Истински ученик е онзи, на когото животът е хармония и музика.
 3. Ти си проявената Любов към мен, Господи. https://www.vbox7.com/play:eff247df82 Плодът на духът е Любов! Плодът на Любовта е живот! А как се проявява Божественият живот? Беинса Дуно Новите схващания на ученика Съществуването, животът не може да се прояви без обич. Живот без обич няма. Първият акт на живота е обичта. За да покажеш, че живееш, трябва да обичаш . Младежки Окултен Клас 19.10.1924 Неделя, София
 4. Ключът към безсмъртието! Хармоничните отношения на разумното ви сърце, превърнете в непреривен процес ; в служенето ви на Бога на Любовта !!!
 5. Среща на поколенията! Музиката ;вълшебният посредник!
 6. Странник съм в този свят текст и музика: Беинса Дуно https://www.vbox7.com/play:cd300dd5b0
 7. Скръбта и странникът музика и текст: Беинса Дуно https://www.vbox7.com/play:e4589e68c7
 8. Имат ли си акордеонистите принцеса ? https://youtu.be/BISDFIwXs7I?list=RDBISDFIwXs7I
 9. Отговорът на отговорите! Какво ни казва Учителят за "Завета на цветните лъчи на светлината". "Този метод,който ни дава Христос,е повидому прост, но резултатите му ще бъдат прекрасни." Резултатите са плодовете, по които ще познаем кой действа. Каква е характеристиката,която Учителят ни дава за Господ и Бог? Това виждаме в началото на молитвата за Плодовете на Духа. " Господи на Обичта,Боже на Любовта, ние Те призоваваме в Твоята милост." Господ наш Иисус Христос е Господ на Обичта. Какво ни дава още Учителят в "Завета на цветните лъчи на светлината"? Освен методите за работа с лъчите Той ни е оставил и своята заповед! Заповедта започва с: " Обичай " Заповедта на Учителя: Обичай съвършения път на истината и живота. Постави доброто за основа на домът си,правдата за мерило,любовта за украшение,мъдростта за ограда и истината за светило. Само тогава ще Ме познаеш и Аз ще ти се изявя. Сега остава мили ученици;вие да определите; - Има ли място Обичта в дома на петте Велики Добродетели и кое е това място? Обичам ви!!!
 10. Въпросът на въпросите! "Попита го трети път: Симоне Ионин, обичаш ли Ме? Петър се натъжи, задето трети път му каза: обичаш ли Ме? И Му рече: Господи, Ти всичко знаеш; Ти знаеш, че Те обичам." Защо Господ търси обичта у човека? Защото Обичта съдържа Любовта в себе си и затова като качество, и добродетел е изключително важна за синовете Божи; обрекли се да Му служат. Човек, който възроди истинската обич в себе си,възражда и петата от петте велики добродетели. Възстановява древния ОЛИМП. http://prikachi.com/images.php?images/470/8895470o.png
×
×
 • Create New...