Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лора Витанова

Участници
 • Общо Съдържание

  845
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

7 Следващи

За Лора Витанова

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

14832 посещения на профила
 1. Лора Витанова

  Отношенията снаха-свекърва

  Здравей Най-важното в цялата ситуация е позицията на мъжа, ако той позволява на майка му да се меси, и на теб да ти става неприятно от това си помисли много добре. Истината е, че такива случаи са много често срещани, не си единствена, въпроса е как ще го преборите. Поговори с него и виж какво и той мисли по въпроса. Най-добре е да сте отделно, въпреки че и тогава майките си позволяват да се налагат. Ако той е на твоя страна, нещата ще са лесни, лесно ще я игнорираш, защото е мъчително да се живее в такава ситуация. Често майките не осъзнават колко вредят на синовете си, с тяхното неприемане на бъдещата снаха или приятелка на сина си. Отношенията са си ваши и такива трябва да си останат А пък и да не забравяме, че любовта на мъжа към майка му и към жена му е различна и е важно да не се смесва. Успех!
 2. Лора Витанова

  Карти Таро. Комбинации. 3

  Папата, Крал Меча, Рицар пентакли; Кралица меча, Кралица жезли, Смъртта; Силата, Слънцето, Паж жезли; Умереността, 5 жезли, Рицар пентакли; Ас пентакли, Умереността, Кралица жезли; Страшния съд, 2 чаши, Смъртта Това са карти за ситуация, която търпи промени в рамките на месец, месец и половина някъде. Това е последователността на картите, като мисля че има тенденции. Първо наличието на дворцови карти според мене говори за промяна касаеща хора, но хората са участниците, не обстоятелствата. Има наболял проблем /Крал меча/, който върви към разрешаване, промяна /Смъртта/ Ситуация, която отдавна е без разрешаване, има ескалиране. Отделно от това има подтискане /Силата и Слънцето/, не искане нещата да се разрешават, противопоставяне и отиване пак в началото, снижаването до Паж жезли, снижаване до "детето", удобното "местенце". Но отговорността и осъзнаването /Страшния съд/ в крайна сметка идва да се поеме. Промяната ще я има. Смърттта е и край и начало. Аз обаче се питам какво значение има тук Умереността . Баланса мисля, че не е възможен като цяло, но може и да греша. Рицар пентакли като повтаряща се карта дава сигурността за това дето се пита, възможно е бавно и сигурно това да се случи, а също мисля че това е и конкретен човек. Умереността - как да се намери или да вземеш това, което по-рано ти е отказвано. Смъртта - всичко касае промяна с външно проявление, но първо осъществена вътрешно, а след това и външната и проява. Вие може да имате и други наблюдения .
 3. Лора Витанова

  Таро и работа

  Признавам си, че когато видях картите ми се сториха несъвместими с въпроса, но не обърнах внимание, а е трябвало. Мисля, че това ще се окаже най-трудното в Таро. Конкретно за тези карти, излиза, че въпроса за работата е неважен за човека , а е важна ситуацията, в която той самия се намира от известно време, а работата е част от цялото.
 4. Лора Витанова

  Таро и работа

  Давам обратна връзка по картите. Човекът е доволен от заплащането, което ще получава. Колкото е обещано, толкова ще е .
 5. Лора Витанова

  Карти Таро. Комбинации. 3

  Мисля, че тази бременност е била ненавременна, съдя за това по Силата на първа позиция и Ас пентакли. Но мисля, че няма да има спонтанен аборт, по скоро би имало друг проблем по Умереността, но не мога да определя какъв. При втората комбинация ме озадачава Умереността и 6 пентакли, като и тук също мисля, че бремеността се е случила неочаквано, но мога и да бъркам. Искам да попитам имаме ли семейство тук, т.е. мъж и жена като двойка, може и без брак.
 6. Лора Витанова

  Таро и работа

  Сега вече се разбрахме
 7. Лора Витанова

  Таро и работа

  Освен всичко останало, бих добавила и това, че човекът отхвърля варианта да започне от по-ниско стъпало в йерархията и да израства постепенно. Но, това е действителността. Картите са слаби, не показват бляскаво начало. Напротив, започва от най-ниското стъпало .
 8. Лора Витанова

  Таро и работа

  На мен ми се струва, че по-добре щеше да е, ако 10 меча беше последна. Засега се бави само подписването на договора. Аз също имам няколко сценария за тия карти, както казва Деяна, може и да не е случайно. Споделям казаното от Таня по отношение на разочарованието и неголямата сума. А иначе в момента ми се струва, че започва игра на нерви и опъването им до краен предел, въпреки че липсва 10 жезли . Благодаря Ви!
 9. Лора Витанова

  Таро и работа

  Доволен ли ще е един човек от заплащането си, визирам работна заплата - 8 пентакли, 10 меча, 2 пентакли По 8 пентакли се вижда, че това е ново за човека като работа, не го е вършел до сега и може да му се е видяло като игра /2 пентакли/, но в един момент излизат много неща на повърхността /10 меча/. И всъщност работата излиза сложна. Като видях картите си помислих, че са позитивни, но на втори план има нещо не дотам приятно като ситуация. Тази работа си мисля, че е трябвало да е преход /2 пентакли/, но 10 меча пречат на това. Как мислите Вие?
 10. Лора Витанова

  Таро и работа

  По първата комбинация мисля, че ще успееш, колкото и да е трудно и да се закучи ситуацията. Възможно е и да зациклиш за известно време. Това върху, което ще работиш ще е ново за тебе и малко емоционално гледаш на него, но не е за подценяване. По втората, възможно е някой да ти помогне или нещо /6 пентакли/. Има ли вероятност и по-рано да го изискват това /8 жезли/? Някакво избързване мисля, че има тука. По третата мисля, че има още много време до тогава. Гледаш все още емоционално /Рицар чаши/ и си хванала здраво идеята. Но има още много неща за вършене. Успех!
 11. Лора Витанова

  Карти Таро. Комбинации. 3

  Човекът, така или иначе ще се оправи, но не по начина, по който на него му харесва. Като основен проблем над всичко обаче изпъква неговият ужасен инат. Натрупването на пентакли в обратен ред говори най-вече затова. А 6-ца пентакли специално е образ на времето, на отлагането на действието. Когато се появят наистина пробивни карти на освобождаването от товар, от тежест, може да се говори за намиране на трайно решение. Само с пентакли, това няма как да се случи. Да, той не иска да се стига до разбиване . Благодаря!
 12. Лора Витанова

  Таро и работа

  Всъщност беше казано едно нещо, т.е. длъжност, после се оказа друго, че трябва да се почне от най-ниското стъпало и да се върви нагоре. Ако изобщо се почне. Мен точно Слънцето ме притесни като карта. И го усетих като изгаряне, затова и написах дали е по-добре да си вътре или да си вън .
 13. Лора Витанова

  Карти Таро. Комбинации. 3

  Самата бъбречна криза е била много силна като болка и продължителна с всичките придружаващи симптоми - гадене, повръщане, температура. Тя се състоя преди около 2-3 седмици, но досега камъка трябваше да излезе . Човекът е мъж. Благодаря за тълкуването!
 14. Лора Витанова

  Карти Таро. Комбинации. 3

  Ще изкара ли един човек камък до 2 седмици? Става въпрос за бъбречен камък, който е излязъл от бъбрека, но е в канала. Крал пентакли, 6 пентакли, 5 пентакли Мисля, че по тия карти камъка ще излезе, колкото и да е трудно. Другото може и да се размине, т.е. разбиването, и то заради 6 пентакли в средата. Прави ми впечатление, че от високия пентакъл /Крал/ отиваме към малките и това също може да сочи излизане, но може и да бъркам. Възможно ли е в тези карти да се вижда запречване, заклещване дори и от това да произлиза трудността по излизането /5 пентакли/?
 15. Лора Витанова

  Таро и работа

  Извън въпроса ми хрумна нещо по отношение на самите карти като карти Ако приемем Слънцето и 6 пентакли една до друга биха били осъществяване на нещо много хубаво, 6 пентакли би се явила продължение на Слънцето. И ако Слънцето е нещо далечно, бленувано, мечтано, то 6 пентакли го осъществява, заземява, материализира, дава проявлението в живота. 6 пентакли е като подарък, дар дори, но в конкретния случай имаме разединение на 2 карти от дворцова, което прави тромаво всичко. В ръцете му е всичко и ако той реши ще се осъществи, ако ли не не. 6 пентакли е своего рода подарък обаче за какво - подарък за "да" или подарък за "не". Къде е по-добре вън или вътре?. Или на съвсем друго място .
×