Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Започвам тази тема, защото спрямо мен беше проявена ревност, която сложи край на връзка, която така и не успя дя се разгърне в цялост . Равността беше проявена от мъж, като в началото аз дори и не разбрах каква е причината за рязкото охлаждане от негова страна. Имах глупостта най-чистосърдечно да кажа на бившия си партньор, че негов приятел е много добър и много го харесвам. Казах го не в интимния смисъл, а като за човек. В резултат бях изключително грубо отблъсната, мъжът се затвори като крепост и започна да общува с мен с общи, тривиални изречения. Стана толкова студен и недостъпен, че аз в крайна сметка го напуснах. Умът ми не може да побере мисълта, че някой може да разруши връзка ей така, без да положи усилия дори да разбере защо и в какъв смисъл съм казала нещо. Без да потърси и да даде обяснение за постъпките и мислите си.

Линк към коментар
Share on other sites

Задействала сте несъзнаваните му вярвания за отхвърляне, изоставяне, лишаване от любов, от разбиране и взаимност... Задействала сте страха му от провал, от който вероятно дълго време е бягал, поставяйки си маската на твърд мъж. Вярно е, че сте могла да бъдете по-дипломатична и че общо взето е нормално да се реагира с леко отдръпване, когато те сравняват с някого. Далеч не всяка жена също би се зарадвала ако приятелят и каже "Мила, приятелката ти Мария е страхотна. Не мога да откъсна очи от нея, има невероятно тяло, гърди и дупе. Просто е невероятна. Яка е, а освен това е и супер човек, еееххххх..." . Повечето жени биха реагирали с доста ревност и емоционално отдръпване при подобна ситуация, нали?! Не знам за вас, но повечето, да! Да, била сте нетактична! Той обаче е свръхреагирал, като реакция на задействаните в него нещица! И да, можел е просто да поговори с вас, да изясните ситуацията, вместо да бяга в отдръпването си, така е! Но, каквото било, било...

Линк към коментар
Share on other sites

http://www.beinsadou...?showtopic=7588

Прегледай и тази тема и довечера събери няколко приятели и почерпи за това,че си се отървала от въпросният човек навреме.

Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...