Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Фалшива пандемия от свински грип


Alexander

Recommended Posts

"Не съвсем честни в професионално отношение, корумпирани експерти подготвят нов фалшив доклад за предстояща пандемия от свински грип в края на тази година, твърди известният германски лекар Волфганг Водарг, който донеотдавна бе председател на Комитета по здравеопазване към Съвета на Европа и води активна битка срещу Световната здравна организация (СЗО) заради разтръбяването на фалшиви пандемии за свински грип по света, коитообслужват фирмите, производители на лекарства.

През октомври тази година СЗО прие научен доклад за развитието на пандемията и борбата срещу свинския грип. Основен консултант в това изследване е професор Джонатан ван Там и неговият институт към Университета в Нотингам. Очевидно СЗО няма нищо против факта, че Джонатан ван Там работи за фармацевтичните компании Roche, Aventis и GSK.

Той бе водещата фигура в неколкомилиардната кампания за борба срещу птичия и свинския грип.

Няма никакво съмнение, че твърденията за пандемия бяха чиста научна фантастика, които бяха изготвени от експертите на фармацевтичните компании.

Съветът на Европа разследва фалшивата тревога за пандемията от свински грип.

В доклада от юни миналата година на британския евродепутат Пол Фил се казваше, че СЗО отваря вратите си в полза на фармацевтичния бизнес", припомня Волфганг Водарг на сайта си в интернет wodarg.de.

В последния доклад на Съвета на Европа се казва, че тримата експерти от СЗО Фред Хайдън, Арнолд Монт и Каръл Николсън саполучавали пари от фармацевтичните компании, които произвеждат лекарства и ваксини срещу грипа.

" Нашата задача е да попитаме правителствата ни защо мълчат и дават огромни средства за ненужни лекарства, докато СЗО обслужва фармацевтичните компании."

Източник:

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...