Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Джон Ленън


Диляна Колева
 Share

Recommended Posts

Първо искам да поздравя всички студенти и всички, които се чувстват такива.

59.gif познавам няколко настоящи студенти редовни форумци, специални поздрави за тях smile.gif.

Иска ми се да напомня, че този ден се свързва със смъртта на Джон Ленън. Идолът на много хора призоваващ и пеещ за любов, хармония и разбирателство между хората. Красотата на живота.

Поздрав!

http://vbox7.com/play:3d61452e

http://vbox7.com/play:3d61452e

Edited by didi_ts
Link to comment
Share on other sites

Диди,благодаря за темата.

Върна ме в отминал период от живота ми,но много щастлив...:rolleyes:

Поздрави за всички бивши студенти!

Поздрави за всички настоящи в Училището на Живота!

816103209.gif

http://vbox7.com/play:42ae054e

Edited by Мария-София
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Beatles и Джон Ленън промениха света. Те са явление в музиката ,феномен,модни икони на цяло едно поколение ,а дори и няколко. Това е бандата на всички времена ,едва ли някога светът ще ги забрави . Джон Ленън е една изключителна част от Beatles ,просто невероятно талантлив.

Аз харесвам и Йоко Оно ,не тая към нея негативи ,както повечето фенове на Beatles. Най- малкото тя е художничка и разбирам нейната природа.

А самият Джон е правел прекрасни скици и карикатури . Имам едни приятели ,които са музиканти и свирят страшно много Beatles,когато ги слушам зная ,че тези легенди са живи в сърцата им . Имам всички плочи на Beatles ,благодарение на родителите ми и това ,че са пътували стршно много през 70-те и 80 -те и почти всички плочи са от Анлия,Ливърпул. Уникални са.

http://www.vbox7.com/play:487537d9

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Поздрав за всички студенти, весел празник и успешно преминаване през студентстването. И да си спомним за Beatles :)

Link to comment
Share on other sites

Защо ли един човек, би убил своя кумир, от който е взел автограф часове по - рано.

Иначе кой щеше да знае за него, а сега знаем :(.

Малко ще кривна от темата, за да ви поздравя с нещо малко по- различно от обичайното /мислейки си по въпроса/ и да напомня, че на днешната дата е роден един от най-харизматичните изпълнители в историята на рока - Джим Морисън

Честит Празник!

Edited by Eлф
Link to comment
Share on other sites

Защо ли един човек, би убил своя кумир, от който е взел автограф часове по - рано.

може би кумира на този човек не е бил толкова съвършен колкото на него му се е искало и разпъван от противоречия е решил да го елиминира като в последствие заеме неговото място в съзнанието на хората (..сега виждам тоест се появи поста на Елф..)

само за справка ..и Джон и Джим Морисън са били любвеобилни почитатели на LSD пътешествията (лесния път), така например Джон Ленън е имал цяла ,,аптечка'' с най различни психоактивни съставки в нея, влизайки в ,,соларната'' стая на къщата си, той е отварял въпросната аптечка и с наплюмчен пръст произволно е бърникал из хаванчетата с психоактивните съставки намиращи се в нея. После е облизвал пръста си и се отправял на там където повечето хора по него време са имали смелоста да отидат 5-10 пъте а Джон е имал стотици трипове на LSD..смел..иновативен..искрен..голям талант..със съдбовен живот повлиял поколенията за десетки (според мен и много повече) години напред, голямо сърце и голям ум.

Edited by Галио
Link to comment
Share on other sites

Да, знаех, че някой ще напомни за това. В този ред на мисли, вчера прочетох една мисъл във фейсбук - Преди да кажеш че пътят на някой е бил лесен, обуй неговите обувки, извърви неговия път и се препъни във всеки камък в който той се е препънал (по спомен). Това е път извървян от тях и душите им със сигурност са открили дълбоките поуки за себе си а ние може да отсеем само ценното да се поучим, да им благодарим и да вървим напред. отчитайки тези неща едва ли е най- доброто да забиваме изцяло в тях, пиша ви на бързо защото работата ме зове. Хубав ден!

П.П. Предполагам, че доста хора са отскочили от този трамплин разбирайки че всички възможности са в самия човек и откривайки в себе си начинът, за духовни пътешествия без да прибягват до упойващи вещества. Както и да е

Edited by Eлф
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...