Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Дебют на Йордан Камджалов с Германския симфоничен оркестър-Берлин

Recommended Posts

Във вторник, 20.09.2011 от 20.00 до 22.3о ч., германско време, ще се предава наживо по Deutschland Radio дебютът на Йордан Камджалов с Германския симфоничен оркестър - Берлин, от залата на Берлинската филхармония - един от най-престижните оркестри в международен план.

В паузата ще има интервю с Йордан Камджалов (на немски) и двамата солисти - извънредно интересни млади изпълнители, със световна кариера и лауреати на наг-големите международни конкурси.



Esa-Pekka Salonen: Helix für Orchester (2005)

Jean Sibelius: Konzert für Violine und Orchester d-Moll op. 47 (1905)

Alexander Skrjabin: Konzert für Klavier und Orchester fis-Moll op. 20 (1896-97)

Igor Strawinsky: Der Feuervogel

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Create New...