Angie Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Здравейте! Може ли някой да ме насочи откъде мога да намеря видео с упражненията за здравето и с упражненията за духа и тялото - не знам дали точно така се водят - това са тези упражнения, при които се казват едни формули? Благодаря ви предварително и хубав ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvm Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 (edited) Петте тибетски упражнения, формули не се казват, но са упражнения за духа и тялото Няма да давам линк, защото ги имам преведени в блога си от книгата на Питър Келдър "Изворът на младостта - древният секрет на тибетските лами" да не излезе, че си правя реклама. Но можеш да ги потърсиш в гоогле-то, има ги и на други места места Също така ставната гимнастика на Норбеков, също е за духа и тялото, но без изговаряне на формули , усмивката и доброто настроение е неговата формула Edited March 27, 2013 by mvm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иво Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Можеш да ги поръчаш ТУК Ани, Розалина and _Маги_ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angie Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 Супер! Много благодаря на всички, които се отзоваха! _Маги_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лъчезарна Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Петте тибетски упражнения, формули не се казват, но са упражнения за духа и тялото Няма да давам линк, защото ги имам преведени в блога си от книгата на Питър Келдър "Изворът на младостта - древният секрет на тибетските лами" да не излезе, че си правя реклама. Но можеш да ги потърсиш в гоогле-то, има ги и на други места места Също така ставната гимнастика на Норбеков, също е за духа и тялото, но без изговаряне на формули , усмивката и доброто настроение е неговата формула Все пак, едно уточнение - Учителят нито е препоръчвал тибетски упражнения, нито е препоръчвал и Норбеков. В една съседна тема, има извадени, а на някои места и онагледени упражнения от Словото на Учителя. За нея тема, отново, благодарности към alma9. Могат да се погледнат и Дихателни упражнения. Светлина и Благост! Розалина and Ани 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Гост Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Здравствуйте а какие упражнения вы считаете с духовной точки зрения самыми сильными??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Здравствуйте а какие упражнения вы считаете с духовной точки зрения самыми сильными??? зависит от духовной точки зрения Според мен , упражненията утвърждаващи любовта между хората . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts