Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

  Здравейте,писах тук преди дни.Имам ПР от доста време,преди две седмици се появи отново.Постоянна напрегнататост, страх,избягвам да излизам, не ходя на работа.Ходих на психиатър изписа ми схема с ксанакс и золофт.Започнах да повръщам по 2-3пъти сутрин,което ме усъмни и си направих тест за бременност-положителен е.Шашнах се от това,че съм пила и пия хапчета,да не увредят бебето. Психиатъра не ми вдига телефона за консултация.Не искам да пия хапчета.Искам да се справя ,но не мога сама. Не знам никакви техники, като се разтревожа пия вода, пробвах да контролирам дишането, но като се концентрирам в това се замайвам повече.Веднъж на ден с жестоки усилия ходя до магазина(на 50м от блока) като залитам като пияница(на връщане е по добре).Нямам и не желая придружител за "помощ"когато излизам. Но и нямам смелост да излезна по-далече. Моля,Ви дайте ми координати на психолог в Перник,не желая повече да се тъпча с хапчета, почти никакъв ефект не усещам,а и не е решение. Готова съм да "умра" по пътя (докато стигна до кабинета)към заветното спасение-Психолог.

Четох доста постове тук за самопомощ ,но изобщо не вниквам в тях.Не разбирам разтеглените приказки и бла-бла,сигурно са ценни,но на мен не ми влизат.Означава ли това,че съм безнадежден случай. Не мога да вникна в "духовните" неща. Има ли нещо с което да започна като първи стъпки за тюфлеци(дано помагате и на тях)!

 

 

Линк към коментар
Share on other sites

промяна в настройката. Започни от това. Никой на света не може да ти помогне, ако си твърдо убедена, че това изисква усилия, които не си готова да положиш.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...