Rady87 Добавено Май 3, 2016 Доклад Share Добавено Май 3, 2016 Здравейте ..просто ми се иска да споделя проблема си ..който е явно и изцяло в моята глава ..от малко повече от две години съм с един човек ..от самото начало се влюбих силно в него ..вече имаме и малко бебче ...той е грижовен и прекрасен..прблема идва от там че преди мен е имал много дълга връзка ,в началото беше мн несигурен относно нашата връзка ,това за него премина ..но в мен остана и не мога да се отърся от това ..без да ми дава никакви поводи аз продължавам да го ревнувам от миналото му ,да следя профила на бившата му приятелка..да избухвам и да ми е крайно болезнено дори споменаването на нещо свързано с миналото .Напълно осъзнавам това колко глупаво е и безсмислено но не мога да се овладявам ,да се контролирам ..не знам как да се преборя с това !?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Май 3, 2016 Доклад Share Добавено Май 3, 2016 В случая, ревността ти е вид натраливост.Потърси помощ от колега и ще се справиш. Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 10, 2016 Доклад Share Добавено Юни 10, 2016 http://orlinbaev.blogspot.bg/2016/06/blog-post_68.html - статия психология на ревността. Аудио сесия: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts