Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Anton31

Търся ясновидец или човек със специални способности

Recommended Posts

Здравейте. Много Ви моля, ако някой познава хора със специални дарби, например ясновидци, да ми препоръча и да ми даде инфо, нуждая се колкото се може по-скоро.От доста време имам проблеми, с които не мога да се справя сам, опитал съм какво ли не, сменил съм доста доктори, но нещата стават по-зле.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Проблемите са доста, не е само един за съжаление, щях да пусна цяла отделна тема за тях, но все не намирам време. Ще разкажа накратко за някои от тях. Преди около 2 години получих сериозна травма от претоварване с тежести, която засяга горните ми крайници и областта около раменете. макар в началото да изпитвах силна болка, основните ми симптоми които останаха постоянни и до днес са сетивни, неврологични и структурни. Имам предвид, че структурата на тялото около засегнатите зони се е малко или много променила и то перманентно, сетивността на мускулите ми там е по-слаба, мускулите станаха доста по-малки, все едно имам някаква атрофия на мускули и сухожилия. Изпитвам голям дискомфорт например като съм на крак продължително време си чувствам ръцете като частично откачени, хлаваби и свъхекстензирани в раменните стави, което води до болка в плешките и трапците ми.. На външен вид заради тези неща на хората им изглеждам по-слаб, въпреки че бях доста по-едър. Брат ми ми беше казал,че изглеждам недохранен, а въобще не ям малко, нито имам някакви болести на обмяната. Ходил съм при няколко доктори, имаши различни мнения, едната мислеше, че е заради шийните прешлени нещо, понеже те може да са се разместили от тежестите, на изследванията поне половината от сухожилията в засегантите зони излезна, че са възпалени. Честно казано това е малко трудно да се диагностицира и доста трудно да се обясни и да се разбере от отсрещната страна, сами виждате не е просто една болка. Точно и за това вече надеждата ми е в хора със специални дарби , които може би биха могли да ме насочат при кого и какъв специалист да отида, защото и аз вече не знам какво да правя. За едно съм сигурен обаче- не си измислям, нито нещо от това е на психическа основа. Семейството ми и на всички, на които споделя това си мислят, че си втълпявам, внушавам и прочие, но това съвсем не е така, помня как си усещах тялото преди и как-след травмата.

Животът доста ми се промени за тези 2 години и то не в положителна посока, станах още по-затворен в себе си, по-притеснителен, самочувствито ми спадна, момичетата вече не ме харесваха толкова и всички те ми се струваха повърхностни и тн.,натрупах доста яд и гняв към тях,чувствах вече сякаш никое момиче не би ме харесало, като по-страшното е, че в резултат на това мисля, че ми се сменя сексуалната ориентация,Това са другите ми проблеми, по-които може също много да се говори.

 

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×