Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Селестинското пророчество


cheefer

Recommended Posts

здравейте аз съм нова но искам да зарадвам можеби някои от вас като кажа че е излезнал филма СЕЛЕСТИНСКОТО ПРОРОЧЕСТВО /вчера го гледах/.Не е като книгите но и това е нещо .Моля коментирайте :D

Линк към коментар
Share on other sites

Прочетох книгите с голям интерес преди няколко години и бях в нетърпеливо очакване на филма. Разбира се, филмът е доста компресиран, което е естествено, за час и половина не е възможно да се предаде точно цялото съдържание на книгите, но въпреки това е чудесна интерпретация. Лично намирам книгите за по-въздействуващи от филма.

Линк към коментар
Share on other sites

да се надяваме че ще се обърне погледа на новите режисьори към този вид филми и да спрат този конвейрн на екшъни и обийства.Лично аз съм си направила една скромна колекция от такъв сорт филми-и понеже виждам че все пак има все още хора и ще се осмеля да препоръчам още някой друг филм .А те са МОРСКО КОНЧЕ и ЗЕЛЕНИЯ ПЪТ.Ако човек има малко повече време за осмисляне нещата със света щяха да са други. :v:

Линк към коментар
Share on other sites

Интересно дали ще направят филм за Десетото пророчество и Шамбала. :rolleyes:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Аз съм искал прошка много пъти, но има хора, които чувстват необходимостта да бъда грешен пред тях. Това им дава сили за живот, може би. Да се опитват да ме задържат в греха.

Затова се освобождавам от очакванията си. И работя с прошката към себе си. Може би там всичко зависи само от мен и от Бог.

Така е, това е заради властните драми описани в книгите " Селестинското пророчество" и " Десетото откровение на Селестинското пророчество" хубаво е тези книги да се прочетат и проучат добре също това което описва Дон Мигел Руис в книгата си " Четирите Споразумения". Тези въпроси са много дълбоки и са от изключителна важност за Духовното ни развитие. Затова е хубаво да се обръщаме към мъдростта на Духовните Учители за да получим светлина, за да израстваме :))) .

п.п. Тези книги хвърлят светлина по този въпрос и аз с радост искам да ги споделя с вас, защото това са въпросите които са вълнували моята душа и съм търсила техните отговори. Слава на Бога че Той никога не оставя душите ни без отговор на дълбоките въпроси. Естествено Учението на Учителя Беинса Дуно е Универсално и аз с радост откривам връзката между Него и Всички Божествени учения. Извинете ме за лекото отклонение от темата :) Поздрави!

Редфилд, ДжеймсСелестинското пророчество

Редфилд, ДжеймсДесетото откровение

Руис, Дон МигелЧетирите споразумения

:3d_045:

Модераторска бележка: Мнението е преместено от тук.

Редактирано от Донка
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...