Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мисъл за деня-18.12.-24.12.2017г


Recommended Posts

Мисъл за деня-18.12.2017г

Следователно човек трябва да стане орган, ...а не роб на външните условия; човек трябва да бъде гражданин на Царството Божие, носител на Божествените идеи. Не е достатъчно само да говорим за Бога, за Божествени работи, но трябва да дадем нещо от себе си, да направим нещо съществено. ...На всеки човек е дадена специфична работа, която той сам трябва да свърши – каква е тази работа? Да бъде носител на Божественото. В който момент се заеме за тази работа, всички противоречия от ума и сърцето му ще изчезнат.

Най-високото-място

15-1-4.jpg

Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-19.12.2017г

...отворете сърцето си за Божественото и не мислете какво ще стане с вас, отворете ума си за възвишените и светли мисли и не се грижете за утрешния ден – тъй щото размишлявайте върху Божественото, дайте свобода на ума, сърцето и волята си и не мислете за последствията. Истинската Свобода носи добри резултати.

Най-високото място

5780_large.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-20.12.2017г

Съвременните хора се нуждаят от светлина, която да освети пътя им. Без тази вътрешна светлина, те нищо не могат да направят. Вътрешната светлина в човека не е нищо друго, освен Божественото начало, което чака времето на своето пробуждане. Разумен трябва да бъде човек. Разумността може да му помогне да реализира своите добри желания. ...Природата дава своите блага само на ония, които се упражняват и работят.

kompot_ot_presni_plodove_2.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-21.12.2017г

Като ученици вие трябва да следвате пътя на Слънцето. Превърнете всичко лошо и отрицателно в себе си в добро. За да постигнете това използвайте Слънчевата енергия. Каквото лошо носите със себе си от миналото, изнесете го на слънчевите лъчи да се превърне в добро. Не се обезсърчавайте.

Новата епоха

10b1425de1000327b110a3dce6b5a12a.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-22.12.2017г

Знайте, че условията, които имате днес на земята, са  много благоприятни. ...Колкото време и да ви остава на земята използувайте го така, че да се свържете с енергиите на слънцето, да направите връзка между сегашния и бъдещия си живот. Направите ли тази връзка, като отидете на небето ще бъдете готови и за тамошните условия. Като се приготвите за разумния свят, вие ще напуснете земята със светла, огнена каляска, придружена от два ангела. Там ще ви приемат с песни и музика, ще ви разведат из цялата Вселена да видите какво Бог е сътворил.

Новата епоха

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-23.12.2017г

Преди 2000 години Христос се засели в сърцата на хората и сега расте в тях. И ще дойде Време, когато Той ще се прояви чрез хората, и тогава ще дойде Царството Божие на Земята. Вече 2000 години вие все растете.

Възвестяване на Новата епоха

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-24.12.2017г

Желая ви сега Христос да се роди във вас. Това наричам Рождество Христово. Вие живеете в много важна епоха. Надали някога сте живели в по-важна епоха от сегашната. От две хиляди години насам вие не сте имали по-благоприятни условия от сегашните. Сегашната епоха носи благоприятни условия за постижения и за придобиване на блага.

Новата епоха

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...