Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Мисъл за деня - 25.12.-31.12.2018г


Recommended Posts

Мисъл за деня-25.12.2017г

Като ставате сутрин от сън, кажете си: сега Бог царува на земята и управлява света. Сега Христос царува. Сега и архангел Михаил царува и чисти света със своя огнен меч. Няма да мине много време, когато всички земни царства ще станат царства на Господа. Иде време и сега е, когато на земята ще има едно стадо и един пастир.

Новата епоха

rojdestvo-koleda.jpg

Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Честит празник ! Благодаря за чудната беседа . 

Някой казва, че най-важното нещо в живота му е да бъде добър, умен, морален. Това са дадени величини, които се отнасят до всеки човек без изключение. За това не трябва да се говори. Има ли смисъл водата да казва, че трябва да бъде течна, или светлината да казва, че трябва да бъде светла? Това се разбира само по себе си. Земята не е земя, ако не е твърда; водата не е вода, ако не е течна; светлината не е светлина, ако не е светла. На същото основание казваме: човек не е истински човек ако не е добър, умен и справедлив. Ще кажете, че човек трябва да има твърд характер. Какво разбирате под думите „твърд характер"? Характерът не може да бъде твърд. Думата „твърд" подразбира нещо, което не се огъва. Щом не се огъва, то се чупи.       Новата епоха

 

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-26.12.2017г

Докато дойде новата епоха вие ще живеете на земята, дето управлява архангел Михаил със своя огнен меч. Дълго време още мечът на архангел Михаил ще играе важна роля на земята. Дето се докосне този меч все ще чисти. В личния, в семейния, в обществения, в народния живот става голям преврат, какъвто никога не е ставал, но всичко ще бъде за добро. Защо? Защото условията на сегашната епоха са много благоприятни. Това ще опитате и вие, ще се уверите в истинността на думите ми.

Новата епоха

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-27.12.2017г

Един цар на земята се почита от своя народ, един слуга на Бога се почита от цялото небе.

Любовта

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-28.12.2017г

Всяка нова епоха започва с нов ритъм. Сега иде нов ритъм в живота, Божественото си пробива път навсякъде. Вълната, която иде сега, ще повдигне на по-висока степен не само нас, но и всички минерали, растения, животни. Онези, които не подеме, ще останат за в бъдеще. Помнете: втора такава вълна няма да дойде, защото в Природата няма повторение на нещата. Ако оставите за в бъдеще, тогава условията ще бъдат по-тежки.

Възвестяване на новата епоха

shutterstock_126359603.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-29.12.2017г

Сега настъпва особен период в света, период на промени, които ще го организират. Сега се създава нов тип човек, нова раса.
Бог предоставя на хората да уреждат малките работи, а големите урежда сам Той. Днешната епоха е епоха на раждане на новата раса.  

Възвестяване на новата епоха

413ab6d388668daabbdbdca674c63713.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня-30.12.2017г

„И ще обърше Бог всяка сълза от очите им.“ (Откровение 21:4). – Кога ще стане това? – Когато се откажете от стария договор. Тогава, именно, Бог ще обърше всяка сълза от очите ви. Това наричам ликвидация със старото, със старата карма. Всички хора са оплетени със старото, със своята карма. Старите дългове, старите обещания, старите мисли и желания, старите постъпки, които сте забравили, това е кармата. Сегашният човек е оголял от своите стари дългове. И до днес още той плаща дълговете си с лихвите заедно. Развалете стария договор! Дошло е време да изплащате старите си дългове. Дошло е време за ликвидация със старото. Сега е ликвидация на века.

Ликвидация на века

source.gif

Линк към коментар
Share on other sites

Мисъл за деня.31.12.2017г

Имайте предвид, че изтеклата 1927 г. беше сляпа по отношение вас и вашите постъпки, но настъпващата 1928 г. има две очи. А всяка година, която има две очи, тя зорко бди върху делата на хората. Следователно тази година може да ви донесе много радости, но ако сте невнимателни, тя може да ви донесе и много страдания. Ако турите осморката в хоризонтално положение, тя представлява човешките очи. ...Ето защо бъдете внимателни през тази година, защото Господ ще гледа през две очи. Щом е тъй, и вашите очи трябва да бъдат отворени. На когото очите са отворени, и Божието благословение ще дойде върху него. …И тъй, желая всички Божии благости да ви посетят тази година и да внесат мир и радост в душите ви!

Отворените очи

 

images.jpg

Редактирано от Слънчева
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...