Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Добър сервиз за гуми


ivostanev

Recommended Posts

Приятели, купих си нови 19ки джанти за колата и искам да им купя и хубави гуми, също да ги сложат без да ги надраскат.. предложете един читав сервиз във град варна, благодаря! Не става да съм дал 1800лв и да ми ги надерат..

Линк към коментар
Share on other sites

,,Че то сега това сервизи ли са ? Едно време какви сервизи имаше , ехее ." ......Ако ти звуча несериозно , то е защото Варна не ми е позната . Но същото положение е и в София . Не че няма сервизи ,има . И то по няколко на всеки 10 минути , срещаш .Проблема е друг . Отивам при един приятел , роднина даже , да ми оправят нещо по ходовата част .Той ме праща при съдружника отговарящ за тази дейност ,а той при изпълнителя .На другия ден , колата е готова и пито--платено , тръгвам си доволен :) .Не предполагах че може да забравят да поставят кората под двигателя . След седмица видях , но вече беше изгубена .За някой това не е проблем , но за мен е огромен . Постоянно се оплитат треви в ремъка и алтернатора се зацапва .

Линк към коментар
Share on other sites

Да, напълно ми е познато.. за това и писах темата тук, но след като писах и се сетих за един приятел, който наскоро се беше хвалил, че взел едни джанти и се сетих да го питам и ми препоръча https://medina-med.com/ каза ми да вляза да видя за точният адрес на сервиза и така направих, но ще отида днес или утре .. :)

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...