Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Родилни белези и ролята им


Recommended Posts

Здравейте , знам че тук пишещите се занимавате доста с изучаване на окултните науки, та ми дойде идеята да си поговорим за РОДИЛНИТЕ БЕЛЕЗИ които някои от нас имат.Който знае нещо повечко да не си мълчи а да ни просветли и нас.

П.П. Родилни белези от всякакъв род. :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Знам, че бременната жена е силно впечатлителна и голяма част от всичко, което вижда, чува, приема се отразява върху плода. Така наречените родилни белези може да са следствие от това, че майката е отдала преголямо внимание на дадено нещо и често то се запечатва върху детето й. Някои хора имат едни червени петънца в най различна форма, които също спадат към така наречените родилни белези и според народните вярвания се получават тогава когато жената се стресне или уплаши и там където се пипне първо на детето му се появява такъв белег. Не знам доколко има истинност в тези твърдения, но повечето хора твърдят, че точно така се образуват тези родилни белези. Аз самата смятам, че майката има нелеката роля да "извае" своето дете и буквален и в преносен смисъл.

Линк към коментар
Share on other sites

Хемангиомите могат да се появят и известно време след раждането, могат да се разрастнат, а после могат (обикновено около 7 -та година) да претърпят и обратно развитие - т.е. да се смалят и изчезнат дори. Формата и местоположението им обикновено сочат преживяна по-сериозна травма през предходен живот. Има литература за повече подробности, но сега не мога да посоча конкретни заглавия.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 5 years later...

На информация в причинното тяло ли се дължи следното явление : някъде по тялото да имаш белег, който да не си получил в този живот..., да си се родил с него и това да е белег силно наподобяваш белег от посичане със сабя...

Някой срещал ли е твърдението, че майката по време на бременноста си открадне нещо, това ще се отрази като някакъв белег върху бъдещото дете...Подобно твърдение ми се върти в главата.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...