Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Вътрешна и външна екология ?


Recommended Posts

Екологията не може да бъде само ,,Да почистим България за един ден" или затвор за министъра допуснал екологична криза .Защото чистотата бива както външна , така и вътрешна . Не е достатъчно да лъснем терена като за снимка . Много по важно е какво слагаме в устата си .

Цитат

 

Министърът на земеделието Явор Гечев съобщи, че и България обмисля забрана за внос на украинско зърно. Такава вече обявиха Полша и Унгария.

Полското правителство забрани вноса на зърно и храни от Украйна

"Трябва да се запазят и българските интереси, още повече че, когато две от държавите реагират по този начин, то ако ние не реагираме по сходен, натрупванията на българска територия може да станат още по-големи, тъй че работим", съобщи той в Пловдив, цитиран от БНР.

И Унгария забрани вноса на зърно и храни от Украйна

"Утре чакам докладите за правните основания на практика, на които са го наложили колегите. Работим в тази насока, ще имаме комуникация с министъра на икономиката, защото той е ресорният министър по отношение на този тип мерки. Предполагам, че във вторник ние вече, събирайки цялата информация, ще има комуникации с президента, който пряко има ангажименти в тази ситуация, тъй че е въпрос на време", добави той.

Министър Гечев припомни, че още през септември страната ни е поискала реакция от Брюксел, а преди дни е провел онлайн разговори с негови колеги от шест държави.

https://www.vesti.bg/bulgaria/i-bylgariia-obmislia-zabrana-za-vnos-na-ukrainsko-zyrno-6166056

 

При положение ,че нашите земеделци алармират от близо година за качествата на украинското зърно .Защо нашите чак сега се размърдват ?Или те не знаят ,че още има и НАШИ производители въпреки тридесет годишния натиск да се премахнат ? 

Направо ме е срам от калпавото управление на държавата и оправданията , че зърното било от технически култури .

За нас е лесно , Стремежът ни е по примера на Христос да възкръсне Духът в нас .НО НАШИТЕ ДЕЦА ? Какви условия им подготвяме ?

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...