Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Инициатива за мир , всред славянството .


Recommended Posts

Духовен наряд , за възстановяване мира в славянството и между всички хора ! Всеки ден в 18ч. с песни от учителя .

За всеки имащ сила и желание да бъдем основа и глава на славянството .За всеки , милеещ за бъдещето на децата ни . Да се включим с молитва , по сърце . Да преуспява делото Божие , по пътя на мира и свободата . Всеки ден в 18 ч. 

---Всеблагий Отче на всичката пълнота, в Името на Твоята Любов озари ни с благия си Дух и изпълни сърцата ни с Твоя мир.

---Нека Божият мир и Божието благословение да залеят цялата Земя. Нека Божият мир и Божието благословение да залеят цялата Земя . Нека Божият мир и Божието благословение да залеят цялата Земя .

---Желая , Господи , във всичката Твоя пълнота да дойде Твоя Мир в моето сърце и в сърцата на всички , за да носим мир и радост на всички страдующи  , на всички онези , които те чакат и са готови да извършат всичко на земята , за Твоя слава . Благослови , Господи , нашето дело , което сега предприемаме , да е за слава на Името Ти на Земята .Да бъде , Господи , тъй както си казал ,,,мир ви оставям , Моя мир ви даам ".

---Господи, благослови Всемирното Бяло Братство, което сега присъства между българите и славянството. Укрепи Духа му.

Дай вяра, упование и надежда в Тебе на тия, които следват Твоя път, да се съвземат и да Те славят през всичките векове на бъдещето.

Стори, Господи, Боже наш, това заради Великото Си Име, с което си знаен през всичките векове горе на Небето и долу на Земята.

Направи да се освети Името Ти пред всички ония, които спъват Твоето свято Дело, и да знаят, че Ти си само Един, в Когото няма измяна и Който си всякога силен да помагаш и да избавяш.

Разпръсни враговете на Твоето Царство, Господи, от пред Лицето Си, и ние ще Те славим с чисто сърце, когато ни помогнеш и превъзмогнеш да прогоним лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето свято дело.

Ти, Господи, сам действай сега с крепката Си ръка.

Стори това заради Господа нашего Исуса Христа, чрез Което Име Ти си благоволил да Те призоваваме.

Нека управляващите в този народ да познаят, че няма друг Господ и Бог освен Тебе. Ти си само Един.

Амин.

 

---Господи, Боже наш, да възлезе молбата ни пред Твоето Лице. Да дойде Духът Ти и да прозябне Словото Ти в нашите сърца заради Любовта Ти, с която си ни възлюбил.

Благий Небесен Баща, Авва Отче, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята Воля, да се освети Твоето Име на земята, това и желае нашата душа. Това е нуждата, която постоянно усещаме в тоя свят.

Великий Господи на всяка сила и крепост, застани за делото Си. Приклони сърцата на всички, които си избрал да се назоват начатък на Твоята Слава и Величие.

Благий Господи наш, ръководи ни с милостивата Си ръка, просвещавай ни, да се не уклоняваме от Словото Ти, да не престъпваме Закона Ти.

Води ни като добър пастир при зелените пасища, при бистрите потоци.

Единият Ти, Господ и Спасител на света, знаен преди всичките векове на светлината, Един в зарящата виделина на нашия живот, благоволи да разшириш нашата душа, да възрастиш нашия дух, да възродиш нашето сърце, да просветиш нашия ум, да можем да Те славим сега и всякога.

Амин.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...