Ася_И Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Мисъл на деня - 30 Декември 2007 г. "Аз ще те обичам както аз разбирам – не по твоите правила, а по моите; и ти ще ме обичаш както ти разбираш – то е Божественото, то е новото. Една пълна свобода. Тогава да се зачитаме, да виждаме Господа навсякъде, където се проявява." Из Идете при чистите извори, 35а НБ, 19.IX.1937 г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Смисълът не е във волното обичане, а в приемането, в непоставянето пред другите на наши изисквания и критерии. Пълната му проявеност е много трудна за човека. Много от нас си мислят (че може и всички), че са постигнали нещо в това отношение, но точно тази ни нагласа скрива по-нататъшния ни път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слънчева Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 (edited) "Аз ще те обичам както аз разбирам – не по твоите правила, а по моите; и ти ще ме обичаш както ти разбираш – то е Божественото, то е новото. Една пълна свобода. Тогава да се зачитаме, да виждаме Господа навсякъде, където се проявява." Прекрасно, благодаря! Има хора, които не са готови нито да обичат, нито да бъдат обичани, но когато са добронамерени и разговарят откровено помежду си нещата си идват на място..... Партньорство и разбиране..... Ако няма обвързаност и задължение, ако не ме задушават и не задушавам от любов, значи е прекрасно. Без условия и без правила! Edited December 30, 2007 by xameleona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts