Станимир Добавено Юли 10, 2007 Доклад Share Добавено Юли 10, 2007 Търся програма за конвертиране на DVD в AVI формат, и да може да дели файла на 2 диска, можете ли да ми помогнете? Аз ползвам DVD Ripper на Xilisoft. Подържа посочените от тебе функции. Не съм сигурен за лиценза, т.е. дали е freeware, shareware или съм я изпиратствал. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дина Добавено Юли 17, 2007 Доклад Share Добавено Юли 17, 2007 Новината! За свободата на медиците ни в Либия. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 18, 2007 Доклад Share Добавено Юли 18, 2007 Все- още официалното становище на либийския върховен съд не е излязло публично. Единствено е излязъл материал, който дава сведение в интернет страницата на върховния съд, че смъртната присъда е отменена с доживотен затвор. Оттук нататък предстоят още дела,които са заведени от едно либийско смейство на болно дете от спин , както и либийски офицер , един от главните ищци в голямото Спин - дело. Предстоят много преговори и политически ходове,които трябва да бъдат предприети ,каза днес Ивайло Калфин в сутрешния блок на БНТ. Но поне смъртната присъда е отменена , благодарение на половин милиард долара или евро, не можах да разбера . Но във Франция са убедени ,че ни плащат от собствения си джоб, а това са пари от Европейските фондове. Едно голямо "Слава Богу" и стискаме палци да се доведат до заветния щастлив край делата и екстрадирането на нашите медици. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Юли 31, 2007 Доклад Share Добавено Юли 31, 2007 "The last sin eater" "Остров" Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
semiramida Добавено Август 14, 2007 Доклад Share Добавено Август 14, 2007 1.Страстити христови 2.Гладиатор 3.Небесно царство 4.Стигмата 5.Тялото 6.Ханибал 7.Спасяването на реник Раян 8.Вчера 9.Всичко е любов 10.Да обичаш на инат 11.Пиянистът 12.Войната на Хард 13.Списака на Шиндлер 14.Тигър и дракон 15.Летящи кинжали 16.Пърл Харбър 17.Шесто чувство 18.Маргарит и Маргарита 19.Адвокат на дявола 20.Талантливия мистър Рипли 21.Време разделно 22.Козият рог 23.Спасителя 24.Всемогъщия Брус 25.Искуствен интелект 26.Късметлията.................. ............ Искам да добавя още два филма: - Град на ангели /филм желание/ - Тигър и дракон /филм поезия/ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Септември 8, 2007 Доклад Share Добавено Септември 8, 2007 След малко, от 14:50 италианско време, наше 15:50, по Rai uno ще се излъчи погребалната церемония, пряко от Модена, в памет на големия Лучано Павароти. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Септември 8, 2007 Доклад Share Добавено Септември 8, 2007 Не обичам гледки на пищните траурни церемонии, както и пищни сватби и тем подобни продукти на човешката суета. Дали ще има или не поклонение, на душата й е все едно, тя поема пътя си нагоре и достига нива в зависимост от това какъв живот е водила тук, в земното си тяло и съвсем независимо от проявата на успокоение на човешките страхове на останалите живи около нея, ако, разбира се, се е освободила от подобни зависимости, ограничаващи я и приживе. Но, който иска да почувства духа на Павароти и любовта на хората към него, също да се наслади на изкуството на класическата музика, а не хваща RAI UNO, може да гледа директното предаване и по CNN. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Септември 8, 2007 Доклад Share Добавено Септември 8, 2007 Да припомня: футболна среща България:Холандия, 21.45 пряко по Канал 1. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Октомври 10, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 10, 2007 Алиса в Страната на чудесата (Alice In Wonderland) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Октомври 11, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 11, 2007 Десетте серии на "Майсторът и Маргарита" - скоро минаха по Канал 1. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Октомври 12, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2007 Наистина си струваше да се гледат, колкото и да са "различни" за гледане за масовия зрител. Но и книгата, преди всичко, трябва да се прочете. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ники_ Добавено Октомври 17, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 17, 2007 (edited) Сериала Heroes Heroes - I и II сезон: Heroes - Season 1 (Препратка към http://zamunda.net/, от където може да бъде изтеглен сериала. Изискват се само две уславия: 1. Регистрация, която е безпратна и лесна за правене. 2. Програмата BitTorrent или друга подобна на нея за сваляне от торрент сайтове.) II сезон в http://zamunda.net/ са предложени за сваляне само сериите от 1 до 4: Heroes S02E01 Heroes S02E02 Heroes S02E03 Heroes S02E04 Линк към IMDB Линк към TV.COM Линк към NBC.COM Линк към TVRage.COM ## Резюме : "Герои" е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света. ## Резюме на втори сезон : Във втората част на Герои, съдбите на Питър, Нейтън и Мат стават ясни. Появява се нова сила, която е против героите. Бенет се мести в Калифорния и се опитва да живее с дъщеря си Клеър под радарите, но това се оказва трудна задача. През това време, Хиро се връща във феодална Япония и се среща с неговия герой, Такезо Сенсей. Обратно в наше време, близнаците Мая и Алехандро Херера се опитват да влязат в САЩ, преминавайки мексиканската граница, за да получат помощ, относно техните смъртоносни способности. Heroes - In Theater trailer Heroes - Hiro Nakamura (Един от героите във филма, който умее да се предвижва през времето и пространството и да го спира.) п.п. Дали случайно е направен този сериал? Редактирано Октомври 17, 2007 от Ники_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
woltron4o Добавено Октомври 20, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Октомври 22, 2007 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2007 Току що изгледах "Парфюмът" под влияние на отзивите за книгата в темата за интересни книги и го препоръчвам горещо!Може да се изтегли от www.zamunda.net заедно със субтитрите. Неотдавна гледах "Babel".Освен,че go препоръчвам също ,бих искала да попитам някой,който го е гледал,какво мисли за заглавието на филма?Защо филмът се казва така?Имам си мое мнение,разбира се... И него може да изтеглите от www.zamunda.net Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 Пуснете си НТВ, ако искате да се посмеете с Мартин Карбовски и професор Вучков. Здравословен хумор, понякога предизвикващ мноооооого сълзи. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 5, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2007 (edited) Сега - Нова тв - Пълна промяна Или за човешката омраза и неприемане на различността... Но и за Любовта на хората и за Щастието от промяната. Редактирано Ноември 5, 2007 от Мона Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 9, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2007 Днес в България пристига един от любимите ми режисьори Дейвид Линч. И то идва заради нещо много интересно, ще бъде направена първата копка на училище по транседентална медитация, чийто голям привъженик е и Дейвид Линч. Тази година у нас излезе книгата му "Да уловиш голяма риба", в която режисьорът разказва за "техниките, чрез които развива съзнанието си, улавя идеите и придава форма на абстрактното". Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
woltron4o Добавено Ноември 9, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2007 Днес в България пристига един от любимите ми режисьори Дейвид Линч. И то идва заради нещо много интересно, ще бъде направена първата копка на училище по транседентална медитация, чийто голям привъженик е и Дейвид Линч. Тази година у нас излезе книгата му "Да уловиш голяма риба", в която режисьорът разказва за "техниките, чрез които развива съзнанието си, улавя идеите и придава форма на абстрактното". Беше гост в "Панорама" по БНТ. Тук пише за тази медитация -> http://www.novzavet.net/main2.php?RID=15&AID=78 , но на мен ми се струва, нещо което е хубаво да отбягвам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Ноември 9, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 9, 2007 Беше гост в "Панорама" по БНТ. Тук пише за тази медитация -> http://www.novzavet.net/main2.php?RID=15&AID=78 , но на мен ми се струва, нещо което е хубаво да отбягвам. Надявам се си забелязал че това е християнски сайт, а повечето са изключително крайни в изказванията си, просто водят идеологическа война с другите учения, борейки се за "територия". Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
woltron4o Добавено Ноември 10, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2007 Беше гост в "Панорама" по БНТ. Тук пише за тази медитация -> http://www.novzavet.net/main2.php?RID=15&AID=78 , но на мен ми се струва, нещо което е хубаво да отбягвам. Надявам се си забелязал че това е християнски сайт, а повечето са изключително крайни в изказванията си, просто водят идеологическа война с другите учения, борейки се за "територия". Предложи нещо по-подходящо аз на това попаднах първо. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Impulsa Добавено Ноември 10, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2007 (edited) Ashes and Snow Има го в Zamunda а бг субтитри в unacs ...........ето и част от него....за мен е произведение на изкуството и медитация върху единството на всичко,свързаността на всичко........ http://www.youtube.com/watch?v=zcv2-mnWcLc Редактирано Ноември 10, 2007 от Impulsa Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Ноември 17, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2007 Нека пропусналите да не се притесняват - удоволствието тепърва им предстои! Препоръчвам да се започне с първия филм. Вторият ще си мине по реда, когато му дойде времето. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...videoid=4025085 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 17, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2007 Нека пропусналите да не се притесняват - удоволствието тепърва им предстои! Препоръчвам да се започне с първия филм. Вторият ще си мине по реда, когато му дойде времето. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...videoid=4025085 zamunda.net e по-доброто място от където може да се изтегли филма. От мен - Baraca и Дух куче: пътя на самурая Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Ноември 17, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 17, 2007 Сега по Нова тв. има много хубаво предаване за положителното мислене.... Прекрасен случай-психолог, вярва в силата на положителното мислене. Търсене на връзки между наука и вяра.... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest aorhama Добавено Ноември 19, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2007 (edited) Моля, модераторите да проявят разбиране - това е моят отговор и поглед към поставения въпрос. Това е филм за безумието, породено от омразата. http://www.youtube.com/watch?v=Z-8Ik27_6Uw...feature=related Модераторска бележка: Постът е преместен от тук Редактирано Ноември 19, 2007 от Донка Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts