Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Гостуващи души


Guest Христо

Recommended Posts

Guest Христо6

В книгата "Пътуване към душата" на Сюзи Холбийч се говори за гостуващите души. Пише че са високоразвити души, които се вселяват във вече роден човек, вече съществуващо и развито човешко тяло. Това ставало по взаимно съгласие на гостуващата душа и душата, която първа се е вселила във физическото тяло. Целта е душата гостенка да си спести времето, което е нужно на физическото тяло да израстне. Тя взима пораснало тяло, което е напуснато от душата, която първа е влязла в него. Новата душа взима самоличността на старата.

--------------------------------------

Първо пуснах тема за гостуващите души и душите близнаци, но коментарът ми беше преместен в темата за сродните души. В началото на месеца прочетох " Едгар Кейси : За сродните души" на Кевин Тодеши и ми се струва, че Кейси е правил някакво разграничение между "сродни души" и "души близнаци", не мога да проверя сега, защото книгата не е у нас. Но може би и душите близнаци са в категория "сродни души" ? Реших да пусна тема само за гостуващите души, те може би са нещо малко по - различно от другите две категории.Досега не знаех, че има такива души.

Редактирано от Христо6
Линк към коментар
Share on other sites

Такива случаи са изключително редки. Всъщност високо развити души е меко казано. Това всъщност са т.нар. аватари и идването им е свързано с даването на духовен импулс засягаш развитието на цялото човечество. В тези случаи решението е на цялата планетарна йерархия, а не някаква договорка между две души, както са представени нещата в цитирания откъс.

Когато става въпрос за обикновените хора, пък били и тези, които са доста над средното ниво на развитие, подобни договорености не може да съществуват.

Редактирано от Станимир
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...