Eлф Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Играйте си дЯцА. Чек да изМиСлА първата. Мммммм например - Каква е идеалната комбинация? Богат + Умен + Красив. Чудех се дЕ съм мяркала подобен мъж и се сетих. Виждала съм веднъж- два пъти един от тези доктори. Това "гениално" хрумване ми дОдЕ докато рУпАх салатка от краставици и домати чудейки се кога аджеба ще намеря време да отида да си взема изследването от болницата. Безобразие . Ай мислете игри докато аз намислА к'во да прАвА с похода до поликлиниката. сИгУр ша тряА добре да се екипирам, за да стигна до там )) Edited August 4, 2010 by Eлф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Латина Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Да`н забрайш пачките! Че при таквиз богати, умни и красиви с пачки се оди... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламъче Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 И пачките да са по-дебели! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eлф Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Ми аз за това само два пъти съм го видяла и сега вРъВа по дългия и криволичещ път на старата система... Иначе немоЙ да му са смогне)) Edited August 4, 2010 by Eлф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Латина Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Така е, като пренебрегваме Вътрешния Лекар... /Това човече какво ли означава?!/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eлф Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Вярно е. В редките случаи когато съм се заслушвала в него много ми е помагал ама като се разконцентрирам и рЪгВаМ по красавците Edited August 4, 2010 by Eлф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламъче Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 На някои хора и това им помага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eлф Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 (edited) На някои хора и това им помага Ааааааааа професор Трелони дето ми я изтриха, а аз така се кефех на откритието си. Пускам си я пък Edited August 4, 2010 by Eлф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts