Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сионий

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Последни Посещения

5523 посещения на профила

Сионий's Achievements

  1. Магнитният полюс на Земята потегли към Сибир 31 Декември 2009, 09:36 Източник: HiComm Магнитният полюс на Земята потегли към Сибирhicomm.bgГеолози установиха, че скоростта на преместване на земните магнитни полюси е достигнала рекордни стойности за цялата история на нейното измерване - 64 км. за една година. Към момента магнитният полюс усилено се придвижва към Сибир. Това е доста сериозна промяна, като се има предвид, че при първото му измерване в самото начало на XIX в. той е бил на канадска територия - близо до остров Елсмир. В началото на XX в. е установено, че полюсът постепенно мигрира, като скоростта на движението му постепенно се засилва. През 1904 г. тя е била 15 км. на година, а през 2007 г. е достигнала 55 - 60 км на година. Според учените движението на полюса е причинено от движението на течното метално ядро в недрата на планетата. Този процес би могъл в крайна сметка да доведе до промяна в полярността на магнитното поле на Земята и се предполага, че подобно събитие се е случвало многократно в миналото.
  2. Скъпи приятелю ,жаркий!Като как би се почуствал тий,ако мазата вашета биде усъмнала "силно проветрена"и равна като руска степ?Е ли би било добре това за вашата фимилия?Що ще чиниш после ти замъска,питам аз.Би ли могъл да дадеш този правилний и моралний съвет на майка, татко,жена или деца,който даваш на мене?Това е много важний въпрос и актуалний проблем.Какви карми, какви пет лева -нема едене,кризата е в силата си.Да пиша ли писмо до Бойко Борисов и да опиша този селский хайдутлук? Ама язе ви послушах ,засега поне .Не съм шетал по коледата и си купх един малък овнешки бут,заден ляв и си го задушихме с картофки и стари дребни подправки/стара турска рецепта от един ходжа/.Добре, ама като се наядохме със жената до откат/голямо едене беше/.А пък язе съм със кафеви очи и жената тоже.А па оня ден ми чете от една беседа от Учителя, че хора със кафеви очи ,требе да хапнуват, ако ще е месо да е агнешко или от женска овца .Да не е от коч.И аз понеже съм силно симпатизиращ симпатизант на Великото Учения на Беинса Дуно,затова апнахме овнешко женцко.После слезох доле и отидох у другио блок у мазата на хаирсъзина дето окраде наща зимнина.И му натиках 1 кибритена клечка в катинара на врата,понеже това деяние носи малко карма,не чак толкоз.Много ма беше яд ,та затова и чак имах стомашни проблеми от яд.Сега се чувствувам доста по добре и вече чакам да дойде лошите кармични последствия ,както каза тизе ,любезний Страшимире.Е немаше как,то това се не търпи.Пак добре че не разбих мазата и не вдигнах каквото има там.На бабата отдолу под нас ,за Коледата и занесох дар една забратка шарена и едни шушони дебели три четвърти,с широк ластик ,английски.Разплака се жената и ма почерпи с една малка пещерка стограмка за в къщи и един бонбон от шоколадовите.Били останали от помена на мъжа и ,даже искаше да взема и за Керето/жената/ Искам да поднеса най-уважителни благодарности , добро храносмилане и светлолика мисъл на Всички приятели,които миписахте тука за мазата до сега.Честита нова Година на целия свят и най вече на Белите братя от всички форуми и най вече от този тука,който е най кристално чистия форум.Бравос на всички.До виждане и братски топли прегръдки и ццалувки на всинца ви./Жената е много доволна от вас и че ма взехте да съм във форумът.И от нея много поздрави за Новата Година/
  3. Уважаеми приятели,бихте ли споделили за известните вам обичаи за Коледа,които са дадени от Учителя.
  4. И по закона на съдбата, дори без да губим грош, ний късаме от дървесата плода,добър или пък лош. Къде и как ,в какво ли време щом сме пролели капка пот, за зло или добро ще вземем от всичко вързалия плод.
  5. Ама то мислех свинското да го дам на една баба от долния етаж ,дето и на нея и взеха портмонето ,с пенсията и и го върнаха ,също като на тебе ,но празно и скъсано.Оставили портмането на изтривалката пред тях.
  6. Привет приятели.Мир вам.Няма по страшно нещо от духовната кражба,обаче.Темата е много актуална в днешний кризисний ден.В тази духовна и матариална криза,е в този пиков момент на смяна на торсионните полета,нека да разкажа как нас ни обраха мазата със зимнината.В една люта зимна тъмна доба влезли и разбили катинарът на вратата в мазето на блокът ,в които живеем. Задигнаха 57 брукана/от средните/с лютеница и домати/белени/,12 брукана мариновани кисели краставички/1,20лв-килото/,2 дамаджани с вино/осмарски пелин и отлежал памид 3 годишен/ и един 80 литров бидон скисело зело ,втасало.Изсипали чорбата на земята,че иначе не са вдига .Намокрили разпалките от стария гардероб дето го хвърлихме преди 3 месеца зад тяхния блок.Не ме е яд за друго ,ми защо изсипаха чорбата.Зелевата чорба лекува псориазис,напукани пети и други.А освен това и капачките на бурканите бяха нови,със винт. Това е материалния аспект на кражбата.но нека поговорим за духовния такъв . Имам съмнения кои е крадецът,щото зимата е дълга ,а мазата е празна.И питам сега ,драги съфорумци :е ли правилно от кармична гледна точка да проведа и аз едно "проветряване "на неговата маза навръх Бъдни Вечер.Хем скоро е заклал и прасето на село има луканка и дядо..моля ви да изкажете ващето ,тъй уважавано от мен мнение по вапроса. Това смятам да е черната коледа за един мой душманин.,но искам първом да знам какво вий мсилите ,че ако трябва да се възпирам ,от сега да е .Че като взема щангата за катинари дето ми е от дядо още,немам спиране.Остават два дни до акция -буркан и мир,затова бързайте с якълите да ми напишете.Мазата на крадеца ,ще стане като руска степ-широка и необятна и ще ги ратоваря кармично/ /Благодарим предварително много.Мир, светлина и любов
  7. С течение на времето всеки храм ,издигнат в чест на истината се превръща в нейна гробница.Просветляващите слова,стаени между кориците на древните ръкописи,неизбежно потъват в забрава,постепенно започват да се тълкуват погрешно или съзнателно се изопачават от користолюбиви прповеници,чиято единствена цел е да приклещят в своя капан невинните и невежите.
×
×
  • Добави...