Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Виктор

Участници
 • Общо Съдържание

  432
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За Виктор

 • Рожден Ден 26.10.1964

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Звездокрай
 • Интереси
  Самопознание

Последни Посещения

17141 посещения на профила

Виктор's Achievements

 1. Някои хора имат непоносимост към млечните продукти /кисело и прясно мляко, сирене и кашкавал/. При тях, след консумация на такива продукти, главоболието може да се появи след ден - два. Единственият начин да се разбере дали е така, да се спрат тези храни за един два месеца и след това след консумация да се види каква е реакцията на организма. Аз от доста време имах такъв проблем и така го реших. Сега ям много рядко сирене и кашкавал, но само ако е добавка към някаква храна /пица, баница/. http://forum.swan-kingdom.com/viewtopic.php?f=30&t=798
 2. Безценни приятелю, здравей! Радвам се да те чета. Сега много се вълнувам от работата с една пробудена хипофиза. Това е една индивидуална вътрешна работа, чрез която се гради нещо невидимо, като съграденото става част от микрокосмоса, независимо от битовите неудачи. Интересувам се, ако имаш нещо в тази насока, да споделиш. Но не само ти, но и някой друг от форума. Аз предпочитам да не е нещо прочетено, а изживяно.
 3. Ей ... всички сте много сладички!!! Ето един виц за прохлада в топлото време: На изсечен в скалите тесен път - от едната страна скали, от другата пропаст, бавно се провира каруца с двама селяни, натоварена като двуетажна къща със сено. На място с по-нисък таван единия от селяните рекъл: - Жъупре! Другият го успокоил: - Уй, жъупре! Наблизо група френски туристи чули разговора, коментират: - Брейй, тукашните селяни си говорят на френски...
 4. Пети елемент = Христов етер = Огнен етер = Пети етер = Пето измерение Центърът за възприемането им е в пинеалиса. Оживен пинеалис => Окото на Шива Може да се уподоби раздвиженият огнен кръг около пинеалната жлеза с танцуващият Шива. Преминаването в шестата раса е чрез Кадуцеуса, може би има връзка с Пентакли, а тя с Меркуриевото съзнание.
 5. Благодаря ти елфче! Знам те аз от коя горичкаси, хе, хе, хе ... :-)

 6. Благодаря за честитката! :-)

 7. Честит рожден ден .

  Здраве,Сила и Живот.

 8. Хм! Този въпрос го видях сега. Източниците са мои, тоест наблюдения от личностен характер. Боде на очи, че избирателно се задават подобни въпроси. Защо не е зададен на по-предния пост?
 9. Човешкото съзнание е от такъв тип, че постоянно попада под въздействието на различни егрегори, малки и голями. В зависимост от моментното състояние на съзнанието, то е под въздействието на различни подобни форми, които се хранят от човешката жизнена дейност. Този процес е безкраен и в общи линии да се измъкнеш от него е доста трудно. За съзнанието безпир се закачат форми и въздействия, които контактуват и влизат в микрокосмоса чрез физическите сетива. През сетивноста, въздействията навлизат в съзнанието и там се закачат егрегорите, които в настоящият момент са взели превес и са по-силни. Човек много често е като изцеден от тази дейност. Всъщност, земната йерархия се гради изцяло на този принцип. Поради тези причини и след физическата смърт човек не може да се измъкне от земята, а се преражда. Просто с това съзнание и тази душа, той не може да живее в други по-висши реалности. Има възможност за изход, но тя е свързана с изграждането на ново съзнание, нова душа, които са невидими за земната йерархия. В евангелието Пистис София се говори, че Архонтите са били учудени, че не са забелязали преминаването през тях на Христос. Навлизането чрез сетивността на влиянията, може да се блокира чрез пробудена пинеална жлеза. С нейната аура, се абсорбират сетивните форми. Обаче, това изисква постоянна бдителност. Може би поради тази причина Буда никога не е спял. А дзен учителите често казват "Внимание". Администраторска бележка: Моля посочете източници, на които базирате тези твърдения.
 10. Има две йерархии. Едната е Христовата йерархия. В нея колкото по-напред е едно същество, толкова то е по-ангажирано да служи на тези след него. Другата йерархия е земната. В нея цари експлоатация.
×
×
 • Добави...