Jump to content
Порталът към съзнателен живот

i-l-k-o

Участници
  • Общо Съдържание

    42
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За i-l-k-o

  • Рожден Ден 27.09.1987

Метод за Връзка

  • Website URL
    https://www.facebook.com/dreamtraveller.ilk

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    Пловдив

i-l-k-o's Achievements

  1. Здравейте. Не намерих къде другаде във форума да публикувам тази тема, затова я пиша тук. Въпросът ми е... дали някой може да ми каже къде и от колко часа, се провеждат Неделните беседи в Пловдив?
  2. Здравейте. Аз съм от Пловдив и отскоро в мен се появи желанието да опитам от магията на Паневритмията. Преди няколко дни бях да гледам групата, която играе на Бунарджика сутринта и докато наблюдавах движенията на хората и слушах музиката, много ми се прииска и аз да мога да участвам.. За съжаление нямам никакъв опит и имам чувството, че бих развалил хармонията в кръга, ако се включа така неподготвен. Някой има ли представа дали в Пловдив се провеждат или ще се провеждат курсове по Паневритмия? Поразгледах из форума, но видях, че никъде няма подобна тема, единствено имаше една обява за курсове, която беше от 2009та година. Ако няма възможност за курсове, бихте ли ме посъветвали, какво е най-добре да направя? Описанията на упражненията само като текст, по никакъв начин няма да ми помогнат да ги науча. Ще се радвам ако ми дадете съвет
  3. Благодаря Някои от нещата ги знаех, но това за светилището на Орфей е ново за мен. Мястото излъчва толкова мистично и тайнствено усещане усещане. Изглежда наистина древно.Ходил съм веднъж и това, което ми направи най-голямо впечатление освен кладенците на платото и звездната карта, са профилите, които се виждат когато застанеш на входа. Единият ми прилича на човек с леко гърбав нос, който гледа строго и властно, а другият е ...лъвска глава. Не знам как да прикача снимки към съобщението, иначе бих го направил, за да ги видите.
  4. Какво знаете за Белиташ? Чували ли сте интересни случки или събития свързани с това място
  5. Трябва да си имаме лично пространство, аз съм против това гаджето и други близки хора да знапт пароли за скайп и така нататък. В крайна сметка ако си имаш доверие с някого, защо ти е да искаш достъп до личната му информация. Тва в горния пример с блокирането е доста гадно наистина, на една позната приятеля ревнува по същия начин и как да кажа по скайп с нея не може да си кажем много първо, защото не знам кой е седнал на компютъра ( може пък да е приятеля и) и второ, защото знам, че всеки един разговор може да бъде „прегледан“ от него по късно.
  6. ЧРД и от мен! Много усмивки и вяра, че каквото и да се случва, то има смисъл!

    pic_10015812_0543129.jpg

  7. ЧРД, много любов и радост ти желая! :)

  8. Не съм сигурен дали моите преживявания са били опитности извън тялото или някакъв вид самозаблуда, но ще споделя, това което съм изпитвал. Значи в момента преди да заспя или когато се унасям, чувам нещо като звън в ушите, сякаш главата ми е подложена на голямо налягане и ако се отпусна може да се пръсне. Ако отворя очите си виждам стаята, която съм заспал странно изкривена и сякаш не мога да възприема самата картина, която е пред очите ми. Мога да движа тялото си и ако го направя излизам от това състояние и се събуждам. В същото време мога да се движа, но без да мърдам физическото си тяло. Бих го описал като движение на мисълта, сякаш самото ми въображение придобива някаква посока. Ако се раздвижа така чувството е, все едно , че се откъсвам от тялото и напълно преставам да го усещам. СЛед което сънувам стаята , в която съм заспал, но всичко е просто сън макар и много чудноват, а не истинската стая. Как мислите какво представлява това? Някой може ли да ми обясни?
  9. Е, те доста фанатично са постъпвали макар и да са били идеалисти.
  10. Харесва ми тази идея Аз съм я чел в по друг вариант, но пак се казва същото. " Когато човек няма какво повече да губи, той става смел. Ние сме плахи, само когато имаме нещо в което да се вкопчим и, което да ни задържи"
  11. Ами то не само при теб е така,ами и при мен.Когато почне да се организира нещо всички са съгласни,но в последния момент доста хора се отказват.Иначе дано да си прекараш добре на Рилските езера :)

  12. Звучи логично, но някак си ми се вижда странно, че човек за да приема себе си и изобщо да има приемане към нещата, трябва да притежава като основа завистта. Не е ли по-хубаво ако просто не съществува това чувство... Но както и да е не искам да се въвличам в спорове Благодаря за хубавия отговор Примера със завистта е хубав. Какво например ако отрицателното чувство е самота и отчаяние...какъв е неговия плюс?
×
×
  • Добави...