Jump to content
Порталът към съзнателен живот

_edno_momi4e_

Участници
  • Общо Съдържание

    152
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

8 Следващи

За _edno_momi4e_

  • Рожден Ден 3.08.1994

Профил Информация

  • Пол
    Жена

_edno_momi4e_'s Achievements

  1. Можеш ли да си спомним любовта? Това е като да усетиш миризмата на роза в стъкленица. Виждаш розата но никога не помирисваш аромата.

  2. Здравейте ! Днес сънувах много странен сън и реших да го споделя тук. Сънувах едно момче,което миналата година почина при катастрофа ,той беше на 17 и като малки сме си играли заедно,но от дълго време живееше в друг град.И сега сънувам ,че от далече гледам някакви деца на около 5-6 години,около 10 деца наредили се за снимка и аз съм отстрани. Всъщност това бяха децата които бяха с мен в детската градина,когато бях малко,но мен ме нямаше.И всичко изглеждаше така все едно гледах снимка само където всичко беше оживяло,всички говореха,смееха се,но никой не ме виждаше.След това до мен застана едно момиче,може би 2-3 години по-голямо от мен и ми посочи едно момче като ме питаше кое е то.Аз и казах ,че това е момчето,което почина миналата година само че като малък.В момента когато казах тези думи ми стана много гадно и се обърнах и започнах да гледам децата и да разпознавам другите,като накрая най-много се фокусирах над него и започнах да си спомням разни неща от миналото.В следващия момент се събудих. Ако някой знае какво може да означава това кажете ми ! Благодаря предварително !
  3. "Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си." (Паулу Коелю "Алхимикът")

  4. ‎"Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме."

    1. Покажи предишните коментари  %s още
    2. _edno_momi4e_

      _edno_momi4e_

      според теб не е вярно, но според мен е така...

    3. vankata_97

      vankata_97

      извинявай за всички простотии които ти написах... един последен съвет- не слушай неудачници като мен!!!

    4. _edno_momi4e_

      _edno_momi4e_

      Това не са простотии,просто изразяваш мнение все пак всеки има право на това.Не мога да разбера само защо наричаш себе си неудачник...Защо сам си се обиждаш?Аз не мисля че това е така...

  5. "Life isn`t about waiting for the storm to pass ... It`s about learning to dance in the rain . "

    1. vankata_97

      vankata_97

      and you ought to know when to you wear your raincoat :)))

    2. _edno_momi4e_
  6. Здравейте Последно време сънувам много странни неща.Последните седмици повечето от сънищата ми са осъзнати.И сега ще ви разкажа два от тях,ще се радвам ако някой може да каже нещо по въпроса.Единият беше онзи ден.Сънувам че съм в магазин за бални рокли и то само с майка ми.Избирам си рокля и не мога да си харесам нищо.В последния момент обаче меря една много хубава булчинска рокля и решавам,че ще бъда с нея на бала.Иначе до моя бал ми остават още 2 години в реално време.И решавам да я купя и я купувам.След това сънувам че съм на центъра в моя град и съм облечена с роклята и виждам моята баба.И казвам на баба ми че това ми е роклята и след това се прибирам.Влизам в двора на къщата и виждам в двора непознат възрастен мъж,имаше шапка на главата и беше някъде около 40 годишен.Там където беше той имаше три малки котенца и той гонеше един котарак от тях да не и изяде.В същото време аз видях близо до вратата още три и се опитах да ги защитя от котарака.Помня,че едното беше пострадало малко.След това погледнах този човек и той ми се усмихна и до него кацна един голям сив гълъб.След това аз се обърнах и се качих по стълбата вкъщи и се събудих. Другият сън беше следния:Сънувах,че си взимам лаптопа и слизам пред къщата само че излизам от другия вход (по принцип нашата къща има два входа,но ние единият не го ползваме и аз сънувам,че през този,който не ползваме аз излизам) и заставам пред вратата.В този момент ми звъни телефона и го изваждам от джоба си и гледа че отпред пише "Търси ви Иво".Аз се учудих,защото нямам такова име е телефония указател.И вдигнах,беше моята приятелка,която ми каза нещо не помня какво и каза ,че номера е на някой неин приятел.Аз затворих и се качих в моята стая.След това не си спомням много само си спомням,че някой дойде при мен и ми каза,че съм болна от шарка,аз си погледнах ръката и имах една пъпка и след това се разплаках и се събудих.Моля някой ако знае какво означават тези работи да каже,ще му бъда благодарна.
  7. Най-тежко е да побеждаваш себе си... Да казваш "ДА",когато всичко в теб крещи да кажеш "НЕ".Да спираш сълзите,когато те сами се стичат.Да се усмихваш,когато най-много те боли !

    1. vankata_97

      vankata_97

      да! за всеки е лесно да каже "ДА", но наистина трудно е да продължи да го казва!!!

    2. nickles
    3. vankata_97

      vankata_97

      На нас хората ни е дадена играчка, но не и упътването към нея. ;)

  8. Много ми е интересно как ще ги събереш тези момичета и момчета .И как ще ги сватосаш...
  9. "Самотата е болка, тишина, чувство, че нищо не си струва,че нищо няма смисъл… Кога разбираме, че сме самотни ?! – когато просто няма никой, който да ни каже, че НЕ сме такива ! "

    1. Покажи предишните коментари  %s още
    2. _edno_momi4e_

      _edno_momi4e_

      Може би ще се намери..никой не може да каже това...то само времето ще си покаже...

    3. nickles

      nickles

      знам,че е банално,но когато най-малко очакваш,ще намериш стойностният човек,който си заслужава чакането:).При мен стана така!Успех!

    4. _edno_momi4e_

      _edno_momi4e_

      Мерси .:) Може би си прав и е така. :)

  10. да аз съм,ми не съм видяла...:)

×
×
  • Добави...