Jump to content
Порталът към съзнателен живот

simonkurt

Участници
  • Общо Съдържание

    51
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Бургас

simonkurt's Achievements

  1. Първо се успокой. И аз бяха така миналата година. Още съм жива. И съм с всичкия си. Намери си нещо да те разсейва - рисувай, спортувай, НЕ чети глупости и си дай ВРЕМЕ. Промяната отнема време, а ти ще се справиш с нея. Не очаквай нещата да се наредятт веднага, но и не забравяй, че накрая те наистина ще се оправят! Нали? Хайде стискаме палци!
  2. Може ли да отговоря вместо AriesWildChild, щото поста й звучи точно като... мен ? Това, което Донка пита не ми се случи наистина, но си го представих без да искам с един познат, който по принцип много харесвам, въпреки, че никога не ми е и хрумвало да го харесвам като мъж. Разбирате ли, за него се носи слух, че е гей. Та един ден нещо ми прещрака в главата - след като той дойде "специално" да ми каже довиждане. На мен. Обикновено си казваме едно общо чао. Но в този ден той дойде до Mоята стая, обърна ми Внимание. И аз взех, че се замислих - ами ако не е гей? Ами ако всичко това е просто един слух? Ами ако наистина идва да ми каже Специално довиждане?!? Ами ако всъщност е съвсем нормален мъж и ме харесва??? А иначе тогава имах взаимоотношения с един господин, който е обратното на всичко, което си мислех, че искам. И какво мислите че стана, когато горната мисъл мина през главата ми? Направо се размазах от удоволствие! Този мой познат с довиждането стана мигновено решение на всичките ми проблеми - беше неочаквано добрата комбинация, която щеше да разреши всички дилеми! Така че си представих много старателно какво би станало. Ако не е гей. Всъщност си го представих доста реално и определено не умишлено, защото в първия момент наистина се усъмних във всичко, което знаех за него. Но след 15 минути си спомних къде се намирам и... бягството от реалността понякога действа много отрезвяващо :-D
  3. Ние всички ще помолим твоите ангели да ти помогнат, но и ти самата трябва да поискаш тяхната помощ. Ако го направиш, не се съмнявам, че ще има резултат. А вие приятели?
  4. С какви други статити от този род разполагаш? Писах ти и на лични, ако е удобно - погледни...
  5. Темета е интересна. Предлагам ви още един пример, дано е полезен Счупен крак - под глезена - на 30.01.08 около 20:30 часа като счупването не беше тежко, единствената намесса от медицинска страна - гипс за 30 дни. Това е от мен, хубав ден!
  6. Слушайте, вие двамата magee и Дамянов! Направо вече съвсем се обърках... Но не заради вас де В момента поддържам "някакви" взаимоотношения с бившата приятелка на моето бивше гадже и честно да ви кажа, спора ви ме смая в съчетание с моите вътрешни разногласия ..., освен тва чат пат си пиша по скайпа с един приятел, който така си наричам, щото така го и чувствам, и който едно време ми беше бещо като гадже, ама да ви кажа честно, никак не ми е ясно дали това е правилно или не.... Един път мисля, че е нормално, на следващия вече не съм толкова убедена, след това съвсем смятам, че е глупаво... а вие сте седнали да се убеждавате един друг в две крайни мнения! Не е толкова различно това, което си мислите май, мнението на единия е точно обратното на това на другия, накрая ще вземете да осъзнаете, че сте имали едно и също в предвид хаха а аз може и някой ден да си разреша дилемата... Много ме досмеша, да ме прощавате, ама то си е смешно. Да не се вземаме толкова на сериозно, мисля, и може и да ни дойде акъла някой ден... Поздрави!
  7. Проследих дискусията ви по темата. Никола, аз съм съгласна с теб, но предполагам, че за да твърдиш това, самия ти си преминал през подобна връзка, а нещата, които сега мислиш са плод на натрупания опит? Но тогава, по време на тази връзка, мислеше ли така? Аз също съм минала през това, както и през желанието да продължа отношения с бившите си приятели. С някои се получи, с някои не, с други аз не съм искала. Напоследък именно върху това размишлявам - дали да поддържам такива контакти, здравословно ли е за мен... Май за всеки от тези "мои бивши" е индивидуално, така се оказва. Освен това тезата за приятелството, породено след любов, която старателно защитавах през тинейджърските си години, с течение на времето пооттече... да не говорим за това, че контактите с много хора оттичат отново с времето, пък какво остава за подобни? Не мисля че има неистинска любов - по-скоро мотивите ни да обичаме някого са различни, ако за нас самите не е ясно от къде идват тези чувства и на каква основа са, това означава, че имаме още да учим и нищо друго Ти доста яростно защитаваш извода, до който сам си достигнал и макар да разбирам желанието ти да споделиш опита си с останалите, за да ги поучиш, не забравяй, че тези неща човек е по-добре сам да ги преживее, за да ги разбере. А и не е казано, че всеки ще стигне до същите изводи или че ще има същите опитности. Я по-добре обясни какво имаш предвид с това: "за да съм правилно разбран ще кажа,че човек не трябва да разчита на помощ и да ангажира мислите си с бивши свои връзки,НО той винаги трябва да помогне /в рамките на разумното/ на желаещи помощ хора от бивши връзки." ? Иначе по темата: когато ми идва да кажа на някого, че го обичам, трудно ми е да потисна това желание, а и като се има предвид, че не ми се случва често, не виждам смисъл да го правя. Но има и случаи, когато го казвам защото чувствам, че това очакват от мен - тогава не ми е хубаво, нито думите, които идват от мен са искрени - не защото не обичам човека до себе си, а защото не са продиктувани от сърцето ми, в този момент. За това, разбира се не е виновен той Ами продължаваме да се учим, това е което мога да кажа. А любовта е най-добрия учител, макар понякога да не е лесно да стигнем до нея Пожелавам ви я на всички!
  8. Ех, какви потайни хора има! А какво ще кажете за навлезлия току-що плутон в козирог. Май така и не обсъдихме до какви трансформации или трансмутации ще доведе Нека да го направим? Аз например имам юпитер в козирог, дори тъкмо транзитния мина през наталния и сега съм в очакване на последващите събития. Макар че, както съм настроена оптимистично, ми се струва, че ще са добри!
  9. Вендор, това не го разбирам - разстоянието между отделнтие тела, представено в тонове как да го разбираме, като музикални съотношения ли? Защото в музикалните интервали интервалът квинта, т.е. този, който казваш, че се обазува между Земята и Венера, се състои не от 1+1/2+1/2=2 тона, а от 3 и 1/2, т.е. квината се получава между Венера и Слънцето, а не между Земята и Венера. И какво означава "диасетарон и половин тон" - разстоянието между Земята и Слънцето? Би ли казал също къде си прочел това? Към всички: отдавна ми е интересна тази тема, но така и не бях стигнала до нея и нямам ниакви материали, моля ви, дайте инфо от къде мога да чета.
  10. Това е интересно. Явно в такъв случай, от нас се изисква, т.е. сами изискваме от себе си , да повтаряме този модел до втръсване, пък току виж накрая проумеем за какво иде реч. Сигурно за това, ако човек случайно осъществи целта, осъзнава, че всъщност тя не му е била толкова необходима? Добър начин да научиш някого на нещо! Накара ме да се замисля наистина добре, Атлантида, благодаря!
  11. Здравейте! Във връзка с темата и разглеждането на кармата не само като минала, какво мислите за куинконсът? Опитвам се да си изасня значението му. Принцпините опиасния ги знам - между лектие и тежките аспекти е - ту така, ту иначе, чела съм, че показва модели на поведение, което съответно може да се свърже с модели, пренесени от предишни инкарнации. Какво можете да кажете по въпроса изобщо? Благодаря предварително!
  12. А когато прекрасния принц, който съм видяла в жабата се окаже една наистина обикновена жаба? Е какво ми е виновна жабата тогава? И все пак е тъжно - малко, но все пак...
  13. При мен уран е в 8-ми дом вече трета година. И ми се случва честичко да се сетя за някой и когато му се обадя ей така, спонтанно, както съм се и сетила за него, просто за да го чуя, да се окаже, че той тъкмо ми звъни или си мисли за мен точно в този момент. Предусещам чисто физически, когато мои близки хора ми се обаждат по телефона, но може би от значение за тези "явления" е и тригона на уран към меркурий, който също е от доста време вече? Имам и периодични прозрения относно някакви мои модели, които според мен са ми проблемни, като в същото време старателно сама ги издирвам тези "пречещи неща". Има и доста натрапчиви пориви за свобода - е, явно натрапчивостта сега излиза на преден план. Напоследък обаче се съмнявам, че желанието ми за независимост и свобода се проявява в действия, които правят зависим някой друг - странна концепция за свобода като се замисля, но все още не съм добила контрол над това - твърде силно е. Освен това натрапчивостта се изразяваше и в сексуален аспект, но тук май други фактори са от по-голямо значение - плутон, плутон. Но плутон е за друга тема Другото интересно е, че съм невероятно разсеяна! Днес например имах изпит и подготовката за него направо ме измъчи - четях едно изречение по 20 пъти и нищо не схващах, защото през цялото време, ме осеняваха разни "гениални" мисли, които за съжаления нямаха нищо общо с учебния материал и само ми пречеха да се съсредоточа... Когато Уран тъкмо беше влязъл в 8-мия ми дом ми се наложи да си извадя документ за воден спасител. Винаги съм обичала водата, морско дете съм, така че с много въодушевление и ентусиазъм пристъпих към това начинание, но тогава от никъде изникнаха някакви фобии и страхове от водата, които не само, че ме удивиха, но ме ужасиха - оказа се, че ме е страх да плувам без очила в басейн (разбира се не винаги - но точно, когато най-малко очаквах, това се случваше), защото не виждах какво се случва под мен; имах пристъпи на задушаване; дори в морето при смяна на очилата за плуване се случи изведнъж всичко да стане толкова различно и плашещо... Такива неща ми си случват. А вие, които вече сте преживели този "страшен уран", разкажете какво ви се случаваше и как се справяхте с него през периода?
×
×
  • Добави...