Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Slav

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

3 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    спорт
    народни танци
    астрология
    научна фантастика

Slav's Achievements

  1. Екипът на детската школа благодари от сърце на всички,които ни дариха с покрепата си за организирането на първата среща с родителите! Броим търпеливо дните до първата стъпка - 4 април.Оставаме на ваше разположение и с най-добри намерения.
  2. Zita

    :) do sutrin rabotite nad prekrasna idea.

    Blagodaria :)

  3. Относно последния въпрос - за формите и работата с децата : материалите са свързани с формата,а формата с идеята :-) С други думи,ако си сред природата - начинът е един,ако с в стая - друг.Препоръчваме книгата на Боян Боев - "Учителя за образованието",като начално четиво в областта на новите идеи и методи.Има и разбира се и много други книги от съвременни и други автори,които е необходимо да се прочетат и най-важното - положителното от тях да се прилага.Да се обърне внимание на периодизацията и темпераментите на децата,на наследствения фактор,който в началните години е съществен и др.До 7 години е много важно обкръжението и средата на детето,които после се интегрират като съставни части от психиката и вътрешната организация на човека. Успех и във Вашите занимания
  4. Още не сме пораснали до училище Подробности за работата са дадени малко по-нагоре,а още повече детайли - на 25 март в петък - Благовещение.Ще се радваме да се срещнем!
  5. Скъпи приятели и родители, вашата подкрепа ни мотивира още повече Вярваме,че общата ни работа сега започва.Очакваме родителите не само на малките деца,но и на по-големите,които желаят де се включат в нашите дейности през седмицата или в уикендите и ваканциите.Споделяйте своите вдъхновения,ние нашите и заедно ще ги преживеем.Присъствието на родителите в периода на адаптация ,а и след това,ще ни помогне да създадем една близка до семейството среда,в която децата да се чувстват "като вкъщи". С благодарност !
  6. Поздрави и благодарности на всички,които ни зарадваха с подкрепата! Приемаме идеи и всякаква помощ.Много важна за нас е обратната връзка,която получаваме,както и намерението да изработим заедно някои от материалите. Готови сме да се уточним конкретно време и място.Това ще е един чудесен повод за среща.
×
×
  • Добави...