Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ogosta

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от ogosta

  1. явно си много чувствителен и нежен човек, лесно се доверяваш, вярваш в хората и бързо ги допускаш до себе си, затова и болката е толкова голяма. трудно е да се даде съвет с няколко думи, но просто трябва сама да събереш сили да го превъзмогнеш ... и времето лекува. успех
  2. Когато си намажеш лицето със зехтин, няма ли да лъщиш!?!?!
  3. гладуването е здравословно и полезно, но само под лекарско наблюдение
  4. аз сякаш не мога да свикна с вкуса му. предпочитам да си овкусявам ястията /особено салатите/ с олио
  5. обожавам шоколад ... и кой казва, че е вреден!?!?! кой и как установи, че не е полезен!?!?
  6. До Диана Илиева - Каква е тази сребърна вода? До Елф - сподели тайните на старите аптекари Всъщност иска ми се някои да напише нещо конкретно, а не просто да си чешем езиците. Какво може да препоръчате за хидратиране и подмладяване на 40-годишна кожа?
  7. Това клипче ме ужаси. Не си правя илюзии, но не очаквах, че когато ползвам крем против бръчки, то той не само няма да ми махне бръчките, но ще ги задълбочи!?!?! Какво да правя? Даже и да си правя сама помадата, все нещо ще трябва да купя, например зелената хума, която се споменава - няма да съм сигурна, че тя наистина е натурална! А чаят от пакетчета?
  8. Аз си купих натурален ябълков оцет - 6 лв. бутилка от 550 мл. Взех го, защото исках да имам "стройна" фигура . Пих около седмица сутрин и вечер по 2 ч.л., разтворени в чаша преварена вода с 2 ч.л. мед. Вкуса му наистина ми харесваше, но забелязах, че сутрин започнах да чувствам слабост, сякаш кръвното ми падаше, а моето по принцип си е ниско, около 110/70. Затова го спрях. Всъщност мислех, че дори да не отслабна, поне ще си пречистя организма.
×
×
  • Добави...