Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Inseparabile

Участници
 • Posts

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Inseparabile

 1. Това е опит да възстановя част от поста на Лъчезарна с концерт за обой на Алесандро Марчело / # 111 /. Клипчетата в YouTube не са вечни и по тази причина е добре авторът и произведението със съответните части да са упоменати. Andante http://www.youtube.com/watch?v=B5eQ0LH15Iw Adagio
 2. http://www.vbox7.com/play:44fd0498
 3. С уважение към усвоения материал! За алкохола.....като за пушките. Дайте само линк. http://vbox7.com/play:9d85960df2
 4. Елфке, обичам те ! Когато си тук, се чувствам така http://catmacros.wordpress.com/2011/01/06/so-much-cocaine/ ! / 18 + /
 5. http://www.youtube.com/watch?v=46IKdzn1cIQ&list=UUJmbZX57p7ffejzlgUgOWGg&index=5
 6. http://www.youtube.com/watch?v=2vuylajcwx8&feature=related Вярно е, че "любовта е дълготърпелива". Стокхолмският синдром също е дълготърпелив, а мазохизмът направо си е до гроб. Всеки сам си избира подходящата среда, за да се чувства такъв, какъвто иска да бъде.
 7. mvm, продължавай за Айнщайн! Предполагам, че си запозната с цялата му биография. Да ти говори нещо името Милева Марич и едни "легендарни" предположения за авторството на някои теории? Да си дойдем най- после на темата........ PS Няма как някои неща да са се случили в 15.06......., но пък нищо....,дано да е за добро!
 8. Кои "ние"........днес съм индивидуалист. Ако съм последната капчица, sorry, а ма чак пък "да го отнеса" заради ......найсет мнения по повод на тестовете.......Жалко, че си само разочарован! Да беше поне гняв.....или някаква бурна стенична емоция... щеше да има два варианта. Първи: " Ако искаш......да излезнем навън, да се разберем.....по мъжки". Втори: преброяване на врабчетата отзад - напред...три пъти......за концентрация..... Не на посредствеността!!! Венсеремос!
 9. Поздрав за mvm,..... няма как.....
 10. Няма причина Айнщайн да не постигне много добър резултат, след като 12 и дори 4- годишни дават резултати за IQ колкото неговия. Не съм склонна да се предоверявам на резултатите от тестове. Въпросът е дали висок IQ е гаранция не само за научни, а каквито и да било постижения в позитивен план. Защото Юнг придаваше и ирационални стойности на интелекта, въвеждайки понятието интелектуална интуиция.
 11. Божидар Зим споменава / # 75 /, че моментът на физическия край може да се разглежда в зависимост от небесните тела. Така е, Учителя твърди същото, че те са фактор,.. само че доколко.....В наталните карти съвсем ясно си е показано къде, от какво и по какъв начин може да се запътиш към отвъдното. Има моменти, в които чувствителни точки в картите се активират от транзити /най- често / или други неблагоприятни аспекти.Така погледнато, във времето съществуват немалко такива моменти, в които вероятността да приключиш земния си път се увеличава многократно. И точно в тези моменти мотивацията за живот / вкопчването в някаква идея,цел, любим човек / ,от която зависят нагласите и проекцията ни в бъдещето, е най- значимият фактор. Благодаря на Диана и mvm, че споменават това прословуто изследване, което не открих, но помня, че бяха посочени конкретни случаи. Разбил се самолет, оцелял само един и то - против всякаква логика. Оказва се обаче, че той е посветил години на някаква съкровена цел, която би могла да се разглежда и като кармичен дълг.
×
×
 • Create New...