Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Фам

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Фам

  • Рожден Ден Септември 19

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Фам's Achievements

  1. Успех на всички! Аз се уча от вас. Реших в тази тема да кажа: Здравейте на всички вас! Радост ми е, че ви намерих. Претендирах (само пред себе си), че съм духовно ориентиран човек от около 5,6 години. Напоследък разбрах, колко недостатъчна е само информацията и вярата. Иска се и действие.Започвам с прочистване на тялото. С Великденските пости. Това за мен е огромна крачка. Пожелавам късмет на всички, които се включват в Житния режим от днес.
  2. Правя комплименти на всеки, с когото общувам. Винаги може да се намери и най-дребния детайл от постъпките, външния вид, работата, изказаната мисъл на човек, който да бъде похвален. Човек се оглежда в очите на другите. Когато се почувства оценен или просто - харесван, той става уверен в себе си, по-спокоен и добър.
  3. Предпочитам да се чувствам защитена. Аз съм свободна. Колкото до чиповете, да ги сложат на престъпниците.
  4. Здравейте. Поздравявам всеки, който мине от тук. http://youtu.be/pcB51VyIjpw
  5. Мисля, че ще има трансформация на енергийно ниво. Не се чувствам достатъчно подготвена, за да коментирам обстойно. По-скоро, споделям усещане.
  6. Механичната промяна във външния вид, когато е желана и успешна, няма начин да не води до по-добро самочувствие. А, когато се харесваме сме по-търпеливи и толерантни, по-ведри и прощаващи, тогава можем да "изкажем" себе си по най-добрия начин.
  7. Не мога да обикна зимата, но тази музика е светла и чиста. http://youtu.be/Fq0ZfkE2Vx4
  8. Точно. Питам се, има ли някой, който обича инфантилността. Работя върху консерватизма (известния и неизвестния).
×
×
  • Добави...