Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Mukhtar

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Mukhtar's Achievements

  1. Здравейте, Искам да попитам за сключване на брак в период на ретограден Меркурий : казват, че е лошо да се сключи брак тогава. Но може ли да е и за добро? Как може да се разбере, например ако се погледнат картите на младоженците ли? Или е по-добре да се избере друга дата? Ще се радвам да ми отговорите.
  2. Малко уточнения ( все пак, темата е за начинаещи ): - Малефици се наричат планетите Сатурн и Марс, така ли? А защо? - Какво е новолуние в хороскопа, как се изписва? - Какво е инконюнкция? - Какво е Обсада? Прочетох в речника, но не разбирам добре, би ли ми дал пример? - Какво значи една планета да е "изгоряла" от Слънцето? Да не би да се намира в т. нар. "Изгорял път"? - Кои са нощните планети? Благодаря за тези разяснения
  3. Здравейте, интересен ми е въпросът с т. нар. "ранени" планети. Какво означава една планета да е ранена от друга? Същото ли е, като да е лошо аспектирана? А транзитните планети "раняват" ли наталните? Мерси предварително.
  4. Здравейте и от мен. Не съм привърженик на диетите, но истински уважавам различните режими на хранене. Може би защото за мен има разлика. "Диета" свързвам с нещо неприятно, нежелан и неудобен начин да се ограничаваме, без да използваме много логиката и здравия си разум. "Режим на хранене" за мен е здравословният начин, да получаваш удоволствие от храната и тя да ти носи здраве - духовно и физически. Не съм имала проблеми с килограмите, но имах проблем с хормоните, още от първия ми цикъл. От тогава бях на лекарства, на изследвания, хормоните ми постоянно бяха извън нормата. Миналата година разбрах за методите на Лидия Ковачева от нейния последовател, д-р Гайдурков, и направих един разтоварителен режим с негови съвети. За 1 месец хормоните ми бяха изцяло в норма - нещо, което за 15 години не ми се беше случвало!! От тогава спазвам неговите съвети за балансирано хранене и правя разтоварителни режими на всеки 3 месеца, за по 1 седмица. Ако ви е интересно, можете да прочетете за неговите методи тук : http://gaydurkov.wordpress.com/ Като цяло, най-важното за този здравословен режим е : 75% от дневната храна да е в суров вид (салати, плодове, зеленчуци, ядки, суров жълтък от био яйце), да не се използва НИКАКВА сол, да не се използва термично обработена мазнина (мазнината при готвене се добавя накрая, след като яденето се дръпне от котлона и започне да изстива). Добре е да се избягват животински продукти - да бъдат включени в менюто най-много веднъж седмично и в минимални количества. А най-хубавото на целия този режим е усещането да си близо до природата - да ядеш храната такава, каквато ти я е "сготвила" природата и да усещаш енергията на всички витамини и полезни съставки, в техния най-натурален вид! Усещането е страхотно, препоръчвам ви го горещо!
  5. Здравей, Диана, благодаря за бързия отговор. Всъщност не става дума за мен, а за друг човек, който е с хроничен и доста тежък синузит, който в момента лекува. Тъй като 6 дом е домът на здравето и работата, а на него там му е Сатурн, предполагам това определя многото отговорности и работа, които има, но също и това ужасно заболяване, с което се бори години наред. 8 дом май е управляван точно от Скорпион, а неговият транзитен Сатурн ще влезе съвсем скоро там. Освен това ще бъде в съвпад с натален Уран, както и в опозиция на натален Хирон от 2 дом. Хирон, ако не се лъжа, пак беше свързан с лечение. Да кажем, че основно се притеснявам за здравето на този човек. Според теб, има ли някаква връзка, или е, както казваш, по-скоро въпрос на позиции, групи, наследство? Благодаря!
  6. Какво означава транзитиращ през 8 дом Сатурн в Скорпион? Наталният Сатурн е в 6 дом, в Лъв. Ще съм благодарна, ако някой ми разтълкува тези позиции.
  7. Разбира се, възможно е и да било нещо такова, и просто аз да търся под вола теле В интернет не намерих нищо подобно, май всички случаи на чанелинг са предизвикани съзнателно, а не са се случили просто ей така.
  8. Интересно ми е и на мен, да, но не знам дали е свързано с минал живот. А и не разбирам много "спомените" за минали животи : правила съм си веднъж ретроспекция под хипноза и си спомних за един живот. Беше много силно изживяване, като имам време, ще го споделя в другата тема за миналите животи. Въпросът ми е - ако приемем, че сме имали безброй минали животи, когато сънуваме или си правим ретроспекция, кой от тези животи виждаме и защо точно него? Кой "решава" какво точно да си спомним, да сънуваме и защо?
  9. При мен сънят с продължение е малко по-особен, дори не знам дали се казва "с продължение" : от 3-4 години, горе долу веднъж годишно сънувам, че отивам на едно място, което мисля, че се намира в Щатите. Всеки сън е отиване там, но все едно по различно време. Веднъж там имаше влакова линия и беше пълна пустош, веднъж имаше нещо като колиби, в които търсех един човек, който всъщност търся всеки път, но не винаги намирам. Последният път имаше къща, и стая, която аз познавах, знаех, че съм живяла там и ме е нямало много време. Даже се чудех дали някой е живял там след мен, и започнах да отварям чекмеджета и шкафове, от любопитство. В едно чекмедже намерих мой билет от по-предишно идване, но също и чужди дрехи, и се учудих как хората, които са живяли там, дори не са изхвърлили билета. Отново търсих същия човек, но този път не го намерих. Случвало ми се е и в други сънища, да се връщам на места, които познавам от съня си, но не познавам в реалния си живот.
  10. Пропуснах да добавя, че преживяването (или сънят) само по себе си не беше неприятно или страшно. Беше като разговор, но без емоции, просто като информативен диалог. Уплахата ми дойде по-скоро от състоянието на приятеля ми, за него се притесних. А и аз съм си страхлива по принцип Да кажем, че по-скоро се чудя дали е било наистина сън, или се е случвало подобно нещо и на други хора.
  11. Не бих казала, че съм точно вярваща, поне не в традиционния религиозен смисъл. Вярвам в Бог, който е част от мен, както аз съм част от него. И мисля, че това преживяване няма общо с религията.
  12. Видеото го имаше и с превод на български, но е изтрито. Предлагам ви английската версия, но в YouTube могат да се намерят и версии на други езици: http://www.youtube.com/watch?v=XKZVpAT7EH0 Ще ми е интересно да споделите вашето мнение за това изказване? Вече какво ли не се чува за тази година
  13. На Коледа ми се случи нещо изключително странно: легнахме си с приятеля ми, и тъкмо заспивахме, когато се случиха няколко странни неща: - първо, в състояние на полусън и унасяне, започнаха да ми "идват" в главата различни изрази, на различни езици - испански, английски и други езици, които не помня или не познавам. Спомням си, че даже си мислех дали този израз има наистина някакъв смисъл, или просто ми минават глупости през главата, докато заспивам. - по някое време започнаха да се чуват странни шумове - все едно имаше някой в стаята. Например от шкафа, чуваше се леко дращене, все едно някакво животинче или буболечка ходи. Имаше и други странни шумове, аз дори се стреснах по някое време, разсъних се, събудих се и започнах да будя приятеля ми, който обаче спеше дълбоко и само измърмори "да, и аз чувам" и заспа пак. - след това, изглежда съм заспала, но сънувах най-странния сън в живота ми : всичко си беше така, все едно не спя - двамата сме в леглото, лежим си, тъмно е - същата картина, както ако не спях, ами бях с отворени очи. И тогава започнах да задавам въпроси, на английски, на приятеля ми. Въпросите бяха доста, но след като се събудих, помнех само 1 въпрос и един отговор - "How long have you been there?" - "21 years" ("От колко време си тук?" - "От 21 години"). Това беше 3-тия или 4-тия въпрос. Задавах въпросите мислено, на английски, а приятелят ми отговаряше с метално-машинен глас, без да си отваря устата, с потрепване на устните, отново на английски, но с чужд глас - равен, сериозен, без капка емоция. На около 10-12-15 въпрос (не ги помня нито като брой, нито като съдържание ), приятелят ми се влоши, започна да трепери целият, да бръмчи като развалена машина. Уплаших се, и започнах да го разтрисам, за да го извадя от това състояние. Бях ужасно уплашена, бутах го, виках, пищях, и така в един момент се събудих, мъчително опитвайки се да извикам "ъъъъъъъ", и в състояние на пълен страх, че не мога да му помогна, а той се мъчи. Отворих очите си в ужас и всичко си беше както преди да заспя, а приятелят ми спеше дълбоко до мен. Бях толкова уплашена, че доста време не можах да заспя, а на другата сутрин разказах на приятеля ми за този "сън". Той каза, че не помни нищо, не е сънувал нищо, и единственото, което е усетил, е била странна болка или дискомфорт около пъпа, когато се е събудил. Опитах се да си спомня всичките въпроси, но помнех само онзи въпрос с отговор "21 години". Пиша ви, защото знам, че четете доста такава литература, и се чудех, дали е просто сън, или е нещо повече? Не беше като обикновен сън, беше нещо като паралелна реалност, като някакъв контакт... Чувала съм за някакъв channelling, но той май не се случва насън? Какво мислите?
  14. Една наистина хубава статия, на английски: http://www.naturalnews.com/034611_consciousness_awareness_2012.html
  15. Здравейте, Все още не се занимавам сериозно с нумерология и нямам много впечатления - засега изчислявам само моите имена и на роднини, и единственото, което мога да кажа, е че като че ли Халдейската система е по-точна като описания от Питагоровата..
×
×
  • Добави...