Jump to content
Порталът към съзнателен живот

АлександърТ.А.

Участници
  • Общо Съдържание

    3115
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    184

Профил Коментари добавени от АлександърТ.А.

  1. Привет . Току що пуснах неделната беседа 

  2. здравей . Тука съм :)   . Ако искаш преправи темата , че нямах много време да я обмисля .Приятна вечер .

    пп   Ти ходиш ли на Рила ?

    Аз само гледам ако има наряди да се включа , че така ми е по лесно .

  3. здравей . Изтрии моля те , това --------

     

  4. не мислиш ли че само те прдизвиква . Като трън в задника е , нищо повече . Не го ли виждаш че не желае да спори а налага своето си виждане , А това е факт отричащ добросъвестната интелегентност

  5. Извинявай по късно редактирах мнението си . Виж го моля да не съм объркал нещо .

    Благодаря и успешен ден !

  6. При окултното възпитание и самовъзпитание трябва да обръщате внимание на начина, по който спите. Щом си легнете, ще кажете на тялото си: слушай, като си легнеш, така ще останеш до сутринта – никакво мърдане надясно или наляво! Ако тялото ви се подчини на тази заповед, значи вие сте му господари, можете да го владеете. Не се ли подчини, не сте господари. Добре е да правите тези опити, да видите дали тялото ви се подчинява на вашите внушения, или не се поддава. Всички клетки в организма на човека са разумни, и ако можете да им говорите, а те да ви слушат, вие ще можете да се възпитавате. (Беинса Дуно)

  7. Да работиш върху себе си, това значи, да бъдеш свободен от отрицателните мисли и чувства, да не даваш ухо на тях, да не те засягат. Кой каквото иска да каже за тебе, да бъдеш свободен. Каже ли ти някой една обидна дума, не се обиждай, но разгледай я като химик, да видиш каква положителна сила крие тя в себе си. Външно може да е обидна, но вътрешно тя съдържа ценен елемент. Той трябва да се извади и разумно използва. (Беинса Дуно)

  8. Тази картинка е в двора.Мечта , нали ?

  9. Да не надничаме.Да свалим очилата и изкочим навън.

  10. Всичко ,което е добро ,мога да приема.Когатоискам , да направянякакво добро ,няма сила ,която да ми противодействува.Всичко мога да направя чрес живия Г на Любовта,който е създзл всичко в света. Аминоспод

  11. Всичко , което е добро мога да приема.Когато искам да направя някакво добро няма сила ,която да ми противодействува.

×
×
  • Добави...